Meg kell tenniük

2015. március 08. 23:18

Ilyen csúnya rágalmakat egyféle módon lehet megcáfolni. Ha a fideszesek kedden végre tárgysorozatba veszik az aktanyilvánossági törvényjavaslatomat. Ha nincsen takargatnivalójuk, most megteszik.

2015. március 08. 23:18
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Itt van Stumpf zseniális interjúja Simicskával.

Azemberakinélkülmanemlennefidesz annyit állít csupán: egyszer neki azt mondta Orbán a katonaság alatt, hogy jelentenie kell róla. A Hegy (ahogyan fideszesek pár éve még becézték) azt is állítja, hogy a róla szóló jelentések vaskos aktáinak valahogyan lába kélt a rendszerváltás után. Meg olyat is mond, hogy az eltűnt akták Moszkvában lehetnek, s Putyin ezzel zsarolhat.

Sztem az ilyen csúnya rágalmakat egyféle módon lehet megcáfolni. Ha a fideszesek kedden szépen – hat sikertelen próbálkozás után – végre tárgysorozatba veszik az aktanyilvánossági törvényjavaslatomat, továbbá azt a határozati javaslatomat is, amely alapján Orbán Viktor bátran megkérhetné Vlagyimir Putyint, hadd tekintsünk már bele az NKVD/ KGB 1944-91. között keletkezett magyar vonatkozású irataiba. Ha nincsen takargatnivalójuk, most megteszik. Meg kell tenniük.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1234
2015. március 09. 07:49
Igaza van. Ha komolyan Orbán miatt nincsenek a mai napoig nyilvánosságra hozva az ügynökakták, akkor vesszen a seggfej!
balbako_
2015. március 09. 07:03
Viszonylag rendszeresen próbálkoznak ezzel. A Vicc az, hogy mindegyik előre bocsátja, hogy igazolni nem tudja, de azért mondja. Vadai is megpróbálta, mos Simicska és Schiffer. (Ugyanis ha nyilvánosságra hozzák az ügynököket és ugyebár az anyaguk már "eltűnt" akkor hogyan védekezhet az akit megvádoltak? Ez csak arra jó, hogy minél vastagabban kenjék Orbánra a szart. Ő is a felesége is napvilágra hozták az ő megfigyelésüket is. Ez nem elég? Az nem tűnik fel senkinek, hogy ki volt az a Simicska, akit 1981-ben megfigyeltek és még Moszkva is érdeklődött az anyagáról? Hol a hülyeség és a rosszindulat határa? Itt a Vadai Ágnes próbálkozása (Simicska csak lopott tőle) https://www.eszakhirnok.com/belfold/28174-durva-vad-uegynoek-volt-orban-viktor-hajdupresshu.html
tevevanegypupu
2015. március 09. 07:00
Szeretném ha Schiffer elmondaná, ha sikerül hozzájárulnia, hogy az Orbán kormány megbukjon - most tulajdonképpen mindegy is hogyan - miként képzeli a következő kormányt és abban az lmp működését..tehát hogy látja például Szél Bernadett működését esetleg mint miniszterét..és gondolom a koalíciós együttműködést az együttel és a pm-mel és főként a dk-val, mert ugye egy párt nem tud majd kormányozni..az összefogásnak kellene..És mindez azért következne be, mert Simicska Lajos, akit eddig az ellenzék utált, megvetett, elkezdett őrjöngeni azért, mert nem elég neki a pénz amit eddig összegyűjtött..bizonyíték nélkül csak úgy..Szakasits megadta magát elég könnyen a kommunistáknak..muszáj lenne követni a példáját??
Türelem
2015. március 09. 06:34
Bizonyára sokan helyezik tágabb összefüggésbe a napi hírekre bontott mozaikokat. Fel lehet tenni a kérdést? Kinek és miért áll érekében, hogy Magyarországot politikai és gazdasági szempontból is destabilizálják?Itt el lehet menni egészen a TTIP és CETA témaköréig is, nem feledve az ukrán probléma kört. Ha ez megvan, akkor jöhet az, hogy milyen eredményeket értek el eddig e téren, mivel kecsegtet a mai ritmus az ebben érdekeltek számára? Elégséges eszköz-e a ballib ellenzék hadrendbe állítása, vagy éppen új módszerek után célszerű nézni? Ha új, szofisztikáltabb módszereket alkalmaznak a bilaterális kapcsolatok alakításában, az önmagában még nem elégséges. A kormány megbuktatásához az ellenzék elégtelen. Mi maradhat megoldásként? A belső erózió felgyorsítása. Ehhez kéznél vannak a belső emberek, s a múltból fakadó kártyák. Magyarország destabilizálása erősíti az EU szétesettségét, versenyképtelenségét is, tehát ami ma itt zajlik, az már régen túlmutat Magyarországon. Az LMP egy vésztartalék szerepét tölti be kezdetektől fogva. Nem véletlen, hogy nem kapcsolták az életképtelen, a történelem szemétkosarába kerülő mai ballib formációkhoz. Az LMP is gyorsíthatja az erjedést, de önmagában ez a párt sem lesz képes áttörést elérni. A Fideszt, a kormányt csak önmaga semmisítheti meg. A kormányzati munkával, a kormánytagok naponta elfogadottságot, avagy éppen nagy fokú elutasítottságot biztosító arculatával, a belső ellenzék munkába állításával, a Fidesz hátizsákjában cipelt múltbéli relikviák kicsomagolásával,kibuktatásával. Az is jól érzékelhető, hogy a mandiner témaválasztása is egy irányba mutat. Az is önmagáért beszél, hogy a hozzászólók köréből szinte már minden, nemzeti értékrendet valló ember eltűnt. Idegenek, hazaárulók, lakájok, a maradék koncra ácsingózók lepték el a mandinert - a született primitívekről kár szót ejteni -, s minden tisztelet a néhány józan magyarnak. Amikor 1968-ban De Gauelle a németekkel vívta a frank csatáját,s mindenki a lemondására várt, közben a TV, véletlenül, Ionesco " A király haldoklik' című drámáját vetítette. Gondolom, hogy az RTL már leporolta ezt a darabot. A magyar meg egy birka nép, ahogyan ezt már Csurka is megfogalmazta, s mint számos más kérdésben, sajnos igaza volt. Mondom én,aki Őt emberként, politikusként nem sokra becsülte. A magyar társadalom minden egészséges kötőszövetét szétverték az idegen gyökerű liberálisok, azok baloldali kiszolgálói. De ez folyik egész Európában, lehet Európát is temetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!