Orgovánt kormányfőnek!

2015. március 29. 10:32

Ma egész Magyarország egyetlen nagy Quaestor. Főnökei sokáig hitegették, akiket lehetett, miközben kilopták a szemüket is.

2015. március 29. 10:32
Lendvai Ildikó
Népszava

Ma egész Magyarország egyetlen nagy Quaestor. Főnökei sokáig hitegették, akiket lehetett, miközben kilopták a szemüket is. Eljátszották a bizalmat, eltüntették mások pénzét. El kell hagyni a süllyedő hajót, és egy balekkal elvitetni a balhét. Orgován Béla igazán alkalmas. Neki nincs vesztenivalója: se kacsalábon forgó villa, se yacht, még egy nyamvadt Rolex óra sem. Másrészt harcedzett ember: kocsmai verekedések kirobbantójaként gyűlt meg a baja a rendőrséggel. A nemzeti szabadságharc élére nem is állítható holmi girhes, tornából felmentett szemüveges. És talán kevesebbel is megelégszik, mint a mostani hatalmasok. Nincs olyan felmenője, akinek a bányájából aztán muszáj lesz követ vásárolni. Más rokonai sem akarnak kikötőt vagy országszerte közvilágítási megbízatásokat, a népdal szellemében járván el: »Eb fél, kutya fél, míg az ipam-napam él«. Szóval ő a mi emberünk.

Sokat segíthet a kormányoldal apadó bizalmán is. Már a békemenet is önmaga árnyékává fogyott. Lassan se béke, se menet. Menet helyett Sümegre autóval érkeztek a politikai zarándokok. Csizmadia László maga egy szerény Mercedesből szállt ki. A béke felől is vannak kétségeim, bár Bayer Zsolt magához képest nagyon is szelíd volt. Simicskát is éppen csak legazemberezte, pedig az ember ugye, csúnyábbakat is szokott gondolni arról, akinek tartozik. Meg legfeljebb a »kretén újságírókról«, »idióta ellenzékről«, » pöcegödör szerkesztőségekről« ejtett pár szót, semmi bélférgezés, semmi beásás az orgoványi erdőben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2015. március 30. 09:24
Szerencsétlen Quaestor úgy járt az mszp-szdsz kormánnyal, mint a frankhitelesek a bankokkal. Kaptak 17 milliárdot, amit mostanra már többszörösen visszaadtak, fiktív kötvényeket is azért kellett kiadni, mert eddig csak a kamatokat fizették. kamatostul. Ment a pénz a Simon-számlákra, ment az mszp-s páncélszekrénybe, ment a "civilek" támogatására, ment az uszítók és a provokátorok jutalmazására, ment a tüntetők napidíjára, ment a balliberális elektronikus média kiépítésére, fenntartására.
kaktuszvirág
2015. március 30. 05:05
Ha 2018-ban a Vona lesz a miniszterelnök, akkor az Orbánt fogod visszasírni?
moricka13
2015. március 30. 04:10
Nyugdíjas Cenzor! Még a lecserélt lányok sem járnak vissza, a Madám az ablakon bekiabálva akarja az észt osztani? Baj van, nagy baj!
Lolka-Bolka
2015. március 30. 02:31
te ocska komcsi luvnya
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!