Most pedig mindenki válasszon magának egy kedvenc kérdést!

2015. március 16. 08:35

Erre is aludtam egyet, de még mindig nem akarom elhinni. Biztos csak álmodtam az éjjel. Azt álmodtam – vagy mi –, hogy az utcai ellenzék egy tizenkilenc kérdéses népszavazással akarja kisöpörni a hatalomból Orbán Viktort és a Fidesz-kormányt.

2015. március 16. 08:35
Gazda Albert
Cink

„Erre is aludtam egyet, de még mindig nem akarom elhinni. Biztos csak álmodtam az éjjel. Azt álmodtam – vagy mi –, hogy az utcai ellenzék egy tizenkilenc kérdéses népszavazással akarja kisöpörni a hatalomból Orbán Viktort és a Fidesz-kormányt.

(...)

Na, melyik csap oda a leginkább? Melyik lesz a kedvencetek? Nekem az 5-ös, a 7-es és a 16-os, mert azokat, attól tartok, nem értem. Bár ha utánatúrnék a 86. cikknek és a 2009/28/EK irányelvnek, akkor bizonyára mindent megértenék egykettőre. És csak úgy mondanám az igeneket, egyiket a másik után. Hiszen amit értek, azokra ugye igen a válasz. Jó, hogy.

Most egy pillanatra elbizonytalanodtam. Lehet, hogy a négyigenes rendszerváltó népszavazás sikerére gondoltak ezek, és arra jutottak, hogy 19 igen majdnem 5-ször több, mint 4 igen?

Tehát garantált a siker?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadjoe
2015. március 16. 15:28
Ez tényleg mi a f*szom akar lenni? "Egyetért-e Ön azzal, hogy az orvosi szakmai kollégiumok által a betegségek kezelésére összeállított irányelveket az Országgyűlés foglalja törvénybe?"
kombinátor
2015. március 16. 11:15
azért éppen 19 kérdést tettek fel, mert minden "civil ellenzéki" feltehetett egy kérdést. ... de mint látható, saját maguk sem értik, mit is kérdeznek...
cutcopy
2015. március 16. 09:51
"az utcai ellenzék egy tizenkilenc kérdéses népszavazással akarja kisöpörni a hatalomból Orbán Viktort" Jó hát ezen a szinten ahol ezek vannak ott fent lehet így tartani a kormányváltás reményét annak a háromezer embernek..
teljesenertelmetlen
2015. március 16. 09:39
Még ha komolyan is vennénk ezt a baromságot, akkor sem tudnék kettőnél többre igent mondani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!