Dübörgő kapcsolatok

2015. március 02. 11:24

Azonban pici hiányérzetem van. A dübörgő új külkapcsolataink mögött mintha egy kicsit háttérbe szorultak volna a már meglévő európai kapcsolataink.

2015. március 02. 11:24
Garamvölgyi Imre
Kisalföld

Azonban pici hiányérzetem van. A dübörgő új külkapcsolataink mögött mintha egy kicsit háttérbe szorultak volna a már meglévő európai kapcsolataink. Az Európai Bizottság ismét kötelezettségszegési eljárást indított Magyarországgal szemben, mert továbbra is úgy véli, hogy a házi pálinkafőzés jövedéki adójának szabályozása uniós jogot sért. Gyanakodva tekintenek a kormányzat Putyin-barát lépéseire is, sőt, a Törökországon keresztül történő gázszállítást sem tartják megvalósíthatónak uniós beleegyezés nélkül.

Bár nem vagyok túl pallérozott diplomáciában, de lehet, hogy új kapcsolatokat is kellene építenünk. Az északi nyitás megfelelő lehet, hisz ha elzárják a fűtőgázt keleten, úgy hallottam, az inuitok egész komoly ruhákat gyártanak rénszarvasból és fókából. Az jó meleg…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2015. március 02. 17:36
Győr-Moson-Sopron megye többet érdemel!
Wendriner
2015. március 02. 12:17
Kisalföld! Ugorgyunk.
luga
2015. március 02. 12:13
Csúszómászó féreg.
balbako_
2015. március 02. 11:53
Konkrétan milyen gazdasági kapcsolatokat nem ápolunk nyugaton, leszámítva az atomerőművet, bár oda is fognak németek beszállítani.(Miután a lehetséges magyar beszállítókat kiirtották derék szocialistáink)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!