Nemzeti hányinger

2015. február 22. 10:13

Köszönjük a Fidesz nemzeti és keresztény szavazóinak, hogy ezt az ordenáré, tolvaj, műveletlen társaságot az ország nyakára ültette.

2015. február 22. 10:13
Herényi Károly
Galamus

„Az ordenáré szavak a kimondójukat minősítik. A miniszterelnök hallgatása meg őt.

A hallgatás a táboron belül pedig az egész Fidesz-gyülekezetet minősíti, Balog lelkész-minisztertől, az ingatlanvirtuóz Rogánig, a hamis pénzzel kereskedőtől a komondoros polgármesterig.

Az még nagyobb baj, hogy hallgat az ország. Hallgat azzal a szabadságharcos részével egyetemben, amely az őszödi beszéd után tiltakozásképpen úgy összerondították a Kossuth teret, hogy félméteres vastagságban talajt kellett cserélni.

Ez a hallgatás a legfájóbb. A Fidesz-gyülekezet oda juttatta az országot, hogy már csak a geciző legokosabb meg a bölcs hallgatag között választhat. A Fidesz-gyülekezet a híveivel együtt oda juttatta az országot, hogy ifjúsági vezetőjét hamis pénzzel való üzérkedésért a Keletiben letartóztatják. A Fidesz és hívei oda juttatták az országot, hogy népe egykedvűen veszi tudomásul, ha az általa választott politikai vezetők gátlástalanul gazdagodnak, lopnak, hazudnak, kastélyt vásárolnak, állami támogatásokat magáncélra lenyúlnak. Már azon sem döbben meg, hogy a volt monoki polgármester állítólag  pénzért árulja a magyar állampolgárságot. Miért is ne, ez ugyanaz kicsiben, amit Rogánék az offshore állampapírkereskedő cégeikkel nagyban csinálnak. Egykedvűen veszi tudomásul annak a jobbikos jelöltnek a győzelmét, aki ellen az ügyészségnek, cigányozásai miatt, közösség elleni izgatás címén már rég hivatalból eljárás alá kellett volna indítania. Bölcsnek tartja Vonát, amiért környezettanulmányra egy súlyosan antiszemita cigány megyei elnökhöz rendeli ezt az idiótát, akit azért a többi rasszista megválasztott. A normálisak inkább otthon maradtak.

Köszönjük a Fidesz nemzeti és keresztény szavazóinak, hogy ezt az ordenáré, tolvaj, műveletlen társaságot az ország nyakára ültette. Köszönjük a Fidesz nemzeti és keresztény szavazóinak, hogy segítségükkel sikerült kiölni egy nemzet egészséges immunrendszerét, amely immár némán és beletörődve tűri a testén kétharmaddal élősködőket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vörös Gyuláné
2015. február 22. 20:45
Rablóból lesz a legjobb pandúr. Féregirtóból lesz a legnagyobb .... ?
amok
2015. február 22. 20:26
Herényi, te pedig idióta vagy, bárkire is szavaztál.
korupi
2015. február 22. 18:56
Elnézést kérek mindenkitől,de Herényi Úr cikkére nem lehet ám akárhol reagálni! Miért fér rá ennyi ennek az embernek a képére?Savanyú a szőlő,már az L.Mónikáékkal közös félig piramisjáték bevétele sem elég.Kell az a kis apró amit ezért a satnya nívójú cikkéért kapott.De a legjobb az egészben az,hogy a levitéz- lett ibolyaszagú bukott MDF-huszárra illik igazán amit főnöke mondott:tetszett volna kedves herényi,/igen akkora méretű/ uracs választást nyerni,és azt a nyamvadt EU mandátumot egy épeszű embernek adni.Gondolom B.Lajcsi fizetett érte a legtöbbet az árverésen.Ejnye-bejnye Károly van Ilyen /vastag/ bőrszerűség a képén?Szégyellje magát!
fcsabi
2015. február 22. 17:51
Amikor Herényiről kiderült, hogy a Postabank neki is jutatott nem csak a ballibeknek a cinkelt pénzből, abban a pillanatban tudtam, hogy ez a féregirtó, melyik csapatban játszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!