Etnikai magyarok. Etnikai magyarok. Etnikai magyarok

2015. február 20. 13:18

Mihancsik Zsófia problémája az, hogy magyar politikusoknak és nem politikusoknak van pofájuk aggódni a kárpátaljai magyarok – izé, etnikai magyarok – sorsa miatt, így külön is.

2015. február 20. 13:18
Gazda Albert
Cink

„Ezt ismételgetem most néhány perce, mióta – én hülye! – elolvastam Mihancsik Zsófia cikkét.

Ezen a kifejezésen egyébként én most joggal lepődtem meg, vagy általánosan szokás használni a magyar sajtó általam kevésbé látogatott berkeiben? Tényleg nem tudom, segítsetek.

Az írásban arról van szó, hogy az etnikai magyarok ugyanolyan ukrán állampolgárok, mint a nem etnikai magyar ukrán állampolgárok, úgyhogy mars harcolni a diktátor ellen!

Ennek a gondolatnak a mélyelemzésébe egyelőre nem mennék bele, per pillanat úgy érzem, nem vagyok abban az idegállapotban.

A szerző problémája egyébként az, hogy magyar politikusoknak és nem politikusoknak van pofájuk aggódni a kárpátaljai magyarok – izé, etnikai magyarok – sorsa miatt, így külön is.

A kurva anyjukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2015. február 20. 20:33
Nem cikizem szegeny Gazda Albertet. Sok mindenben nem ertek vele egyet,de most sajnalom. At tudom erezni,hogy mit erezhet. Forog a kes a hataban,amit a kedves baratainak kepzelt liberalisok egyike forgat eppen. Kissebbsegi sorbol jovo magyarkent elhitte,hogy a szolamaik,amiket mindig hangoztatnak a kisebbsegekkel kapcsolatban,az a magyarokra is vonatkozik,pedig nem.legszivesebben kiirtananak minket. Mi ezt regota tudjuk,hogy nem igy van,ezert sem allunk veluk egy oldalon.
koronaszepe
2015. február 20. 18:55
Mit állít Mihancsik? 1.) Az emberélet általában érték, etnikai hovatartozástól függetlenül. 2.) Ha egy független államot katonai agresszió ér akkor a sorköteles állampolgárok elébb utóbb behívót kapnak, etnikai hovatartozástól függetlenül.
grad
2015. február 20. 16:06
Albert! Te hamarosan nyílvánosan is "fasiszta" leszel, készülj! Egyébként bátor vagy, hogy ezt így le merted írni, grat!
luga
2015. február 20. 15:41
Pontosan eddig a fogalomig : "etnikai magyarok" olvastam el az említett cikket Aztán ugyan azt mondtam, mint Gazda utolsó mondata, csak egyes számban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!