Illés Zoltán kalandozásai

2015. február 25. 17:55

Úgy tűnik, Illés Zoltán korábbi államtitkár csak a sikerekben osztozik, a kihívásokban nem.

2015. február 25. 17:55

„Illés Zoltán a mai, a Fidesz–KDNP (mint politikai közösség) és a kormányzás szempontjából sem könnyű, konfliktusoktól mentes időszakban újra a 2006-oshoz hasonló nyilatkozatokat tesz: »Az általa ideálisnak tartott felállásban nem ugyanaz a személy lenne a pártelnök és a miniszterelnök.« (Tehát lemondatná a Fidesz éléről Orbán Viktort). »Illés ezt úgy képzeli el, hogy Orbán Viktor lenne a kormányfő és Kövér László házelnök a Fidesz elnöke. Ez szerinte átrendezné a belső erőviszonyokat a Fideszen belül.«

A Hír24-nek nyilatkozva pedig a fentebb hivatkozott Origónak adott interjújával szembehelyezkedve most azt kérdezi: »Egy párttagság azt jelentené, hogy az ember nem mondhatja el a szakmai véleményét? Csak egy véleményt lehet és kötelezően azt szabad csak szajkózni?«

Illés Zoltán kérdésére a válasz az, hogy természetesen minden ellen- és különvéleménynek helye van. Az már más kérdés, hogy a Fidesz–KDNP politikai közösségének egysége szempontjából mi a célravezető: meglévő belső fórumokon vitázni, vagy a baloldali sajtóban »kalandozni«?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2015. február 26. 07:45
Szellőcske egy pohár vízben.
Mich
2015. február 26. 00:26
Ez az Illés, miután elvesztette a zsíros állását, átment patkányba... és most szaladgál az egyik ballibes médiától a másikig és ott hajtogatja, hogy csakis ő az igazi fideszes...
Morgen
2015. február 25. 23:13
Demokrácia van. Mindenkit meg kell hallgatni. Illés Zoltán tudna beszélni a környezetvédelemről fideszezés nélkül is. Vagy a két téma összefügg?
krotak
2015. február 25. 21:12
Gazduram lovas szekerével megállt a főutcán, a kocsma előtt, néhány fröccs erejéig. Aztán tanácstalanul nézegette a szekéren levő söprűt, lapátot, meg a lova alatti területet: mi lesz szegény verebekkel, ha Illés Zoltán nem tud a környékre küldeni néhány traktort?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!