888.hu

2015. január 19. 21:05

A hatalom és a propaganda összekapcsolásában most új fejezet kezdődik. A reklámadó már jelezte, hogy a legvisszafogottabb önállóságnak is ára lehet.

2015. január 19. 21:05
Tamás Ervin
Népszabadság

„A hatalom és a propaganda összekapcsolásában azonban most mégis új fejezet kezdődik. A reklámadó már jelezte, hogy a legvisszafogottabb önállóságnak is ára lehet, az RTL-háború, a Simicska-birodalommal való affér, bekebelezési kísérlet pedig azt bizonyította, hogy itt nem csupán a jobboldali médiatér, a lojalitás a tét, hanem az: ki és honnan vezényli a parádét. A kormánypropaganda teljes kiszolgálását kontárokra lehet ugyan bízni, de olyanokra tilos, akik azt pillanatnyi érdekeik szerint, ha többel nem is, de legalább szikrányi autonómiával teljesítik.

Hol vannak már azok az idők, amikor Friderikusz Sándort, Krizsó Szilviát, Veiszer Alindát, Szénási Sándort sirattuk – a mostani rostán bárki fennakadhat. A Nemzeti Propagandaügyi Központ az állami hirdetések elosztásáért felelős részleggel majd büntet és jutalmaz, kienged és megszorít, miközben a közpénzek elköltésének egyik fő csatornája a köz médiája lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2022. január 30. 01:28
Tamás Ervin! Már megérett arra, hogy a DEKA hatodikja legyen. Meséltesse el Ferge Zsuzsával, hogyan lehetett vagy kellett 1950-től egyensúlyoznia ahhoz, hogy haja szála soha ne görbüljön. Túlélési technikára tanítsanak, akik Rákosit, Nagy Imrét, Kádárt, de az utolsó 25 évet is így túlélték. Szerencsés emberek. Kutatja a szegénységet 65 éve, de valahol hiba van.Gyurcsány is saját apját ócsárolta, amiért 56-ot forradalomnak tartotta, majd megkérdezte Nagy Imre szobránál, Te mit csinálnál Imre. HITELTELENEK.
Berecskereki
2015. szeptember 20. 22:51
A tamáservineknek, a koronaszépe kutyáknak és a nészabóságnak annyi. 888-at Jézus Krisztus számának tartották, ugyanis ha e szám jegyeit összeadjuk, akkor a 24-est kapjuk, majd ennek ismételt összeadása után 6-os lesz az eredmény. Ez pedig a Vénusz száma, amely a szeretet és a szerelem győzelmét jelképezi az agresszió fölött.
packó_
2015. szeptember 20. 22:50
Ez még a diszlájkot sem érdemli meg. El nem indult médiát fikázni - barom!
hátakkor
2015. szeptember 20. 22:49
"A kormánypropaganda teljes kiszolgálását kontárokra lehet ugyan bízni, de olyanokra tilos, akik azt pillanatnyi érdekeik szerint, ha többel nem is, de legalább szikrányi autonómiával teljesítik. " Tamáservinekre kéne bízni kormánypropagandát, ezt írja ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!