A piabizniszt elvenni nem kell félnetek

2015. január 06. 09:12

Régóta megy a találgatás, Cáratyuska és a fiúk vajon ugyanúgy járnak el a piapiaccal is, ahogy a dohánnyal tették?

2015. január 06. 09:12
Fabius
Varánusz

Régóta megy a találgatás, Cáratyuska és a fiúk vajon ugyanúgy járnak el a piapiaccal is, ahogy a dohánnyal tették? Verziók, elméletek jöttek, mentek, pletykák kaptak szárnyra majd elhaltak, ígéretek, törvényjavaslatok és ezek módosítói születtek, majd ahogy ez minálunk lenni szokott, az érintettek az utolsó pillanatban a legteljesebb csöndben jöttek rá: a Lázár János Hivatal jóvoltából mégis rábaszni és tönkremenni teccenek.

Gulyás Gergely ne akarjon itt megszerelni semmitse, ne magyarázkodjon, hogyoppardon, elbasztuk, mert erről szó nincs: a szopórollert direkt így akartuk. Lesz majd sávos jövedéki biztosíték, naná, 2016-tól, mikor már az italnagykeresek 90%-a tönkrement, mert a 22 millióról 150 millióra emelt biztosítékot letenni képtelen. A Lázár Hivatalban uralkodó eszme szerint akinek ennyije sincs az annyit is ér, úgyhogy nem kár érte.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. január 06. 17:09
Okafogyott az egész hajcihő.
Viz Elek
2015. január 06. 16:49
Lézer Dzsoninak kell egy új aranyóra,tudniillik gyüjti őket és most éppen kinézett egyet amilyen neki még nincs,és hát kell! Vagy az is lehet hogy Árpikának kell egy másik márkás táska,de elképzelhető, hogy valakinek ismét nőni fog a lakása,esetleg szükséges egy nagyobb, mert megszületett a trónörökös.Csak a fideSS!
kjkj945
2015. január 06. 13:00
""ugyanúgy járnak el a piapiaccal is, ahogy a dohánnyal tették?"" fabi us kérdés! otthon lehet főzni 50 liter pálinkát. az otthoni dohánytermesztés tilos.
gyurmandia73
2015. január 06. 12:39
Kérem táguljanak nincs itt semmi látnivaló:) A Fidesz beismerte, hogy bakiztak és módosítanak. Marad a sávos biztosíték rendszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!