Mikor alapít végre a Fidesz egy baloldali pártot?

2015. január 27. 07:53

A balos értelmiségnek lenne új témája, tovább óbégathatna, fészbukozhatna és konferenciázhatna, a balos választó tovább menekülhetne az életéért és a nemzetéért viselt saját személyes felelősségétől.

2015. január 27. 07:53
Béndek Péter
1000 A Mi Hazánk

Orbán Viktor elégítené ki mindenki vágyát. A balos értelmiségnek lenne új témája, tovább óbégathatna, fészbukozhatna és konferenciázhatna, a balos választó tovább menekülhetne az életéért és a nemzetéért viselt saját személyes felelősségétől. A választóknak általában kifejezetten jót tette, hiszen megszűnne (előbb a vájt fülűek, majd mindenki által hallhatóan) a pártok civódása, és hát a balos öregek is visszavonulhatnának békében, hiszen 25 éves áldásos tevékenységükre végül méltó korona került. Mindenki elérné, amit akart. Most már nagyon remélem, mihamarabb bejelentik valahol ezt a pártot. Izgi.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2015. január 27. 21:35
BB, a bunkó újabb magánszáma. Sík hülye a suttyó.
kuwiq
2015. január 27. 18:33
A szerző nyilvánvalóan hülye. Ha nem az lenne, észrevette volna, hogy a fidesz lényegesen baloldalibb párt, mint mondjuk a szadesz és maszop-maradékok-forgácsok, amelyek nilvánvalóan ultrajobboldaliak.
Lolka-Bolka
2015. január 27. 14:26
BENDEK A K...ANYAD
Morgen
2015. január 27. 12:18
Minek kellene baloldali pártot alapítania a Fidesznek? Nyugati szemmel is baloldali értékeket képvisel manapság. Hajrá, Fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!