Vagyonka

2015. január 31. 09:57

Hírlik, hogy az ellenzéki sajtónak kiadták a feladatot, koslasson a kormánypárti képviselők után, fényképezze óráikat, házaikat, autóikat, családtagjaik óráit meg hátizsákjait.

2015. január 31. 09:57
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Két éve Tihanyban keresgéltünk telket, és az egyik meg is tetszett. Olyannyira, hogy vissza-visszajártunk, nézegettük, terveztük rá a házat. Aztán egy ottani ember - csak úgy mellékesen – megkérdezte, tudjuk-e, ki lesz a szomszédunk. Nem tudtuk. - Hát a Bajnai! – mondta nem egészen őszinte lelkesedéssel. Mi pedig elképzeltük, ahogy reggelente, jó szomszédhoz illően átkönyökölünk a sövényen, és eldumcsizunk erről-arról.

Nem vettük meg a tihanyi telket.

De legalább megtudtuk, hogy Bajnainak Tihanyban van telke. És ez életbevágóan fontos tudás volt. De csak akkor és ott. Mert amúgy, valljuk meg, kit érdekel, hogy kinek hol van telke? És háza, festménye, endékás turmixgépe. Alig van perverzebb időtöltés, mint a más zsebében kotorászás. De a politikusok zsebében nagy kéjjel kotorászunk, és meg vagyunk győződve arról is közben, hogy valami fennkölt közfeladatot végzünk éppen.

Hírlik, hogy az ellenzéki sajtónak kiadták a feladatot, koslasson a kormánypárti képviselők után, fényképezze óráikat, házaikat, autóikat, családtagjaik óráit meg hátizsákjait. A nyelv-meg köldökpírszingek feltérképezése és fényképezése a következő negyedév kiemelkedő feladata lesz. Ezért olyan szép munka ez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2015. február 02. 16:25
"...hagynak időt a másképp gondolkodóknak cuccaik összeszedésére." A történelmi tapasztalatok azt mutatják: valószínűbb, hogy ők szedik össze a másképp gondolkodók (és a rossz helyre születettek) cuccait...
Sándor
2015. február 02. 11:40
az idegen országokból, a külföldi gazdáik által pénzelt, ellenzéki sajtónak, médiáknak kiadták a feladatot, koslasson a kormánypárti képviselők után, fényképezze óráikat, házaikat, autóikat, családtagjaik óráit meg hátizsákjait.
küllő
2015. február 01. 17:15
Bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Addig egészen biztosan nem, amíg a hozzád hasonló szerecsenmosdató, fizetett pártfogók egyenlőségjelet tesznek két millió fideszes szavazó és a magyar nemzet között. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet. Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség. Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib s@ggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni gusztustalanabb
koronaszepe
2015. február 01. 15:31
Ki emlékszik már a "Magyar Vizsla" nevű kiadványra, ha még Bayer sem? Egyébként rohadtul nem érdekel senkit, hogy kinek mije van, ha NEM LOPOTT PÉNZBŐL van. Ami amúgy egy politikus esetében nagyon valószínű, hogy közpénz. Az ÉN ill. a MI pénzünk. Ha a Rolex meg van a bevallásban is, és igazolható hozzá a jövedelem, akkor ki nem szarja le? Legfeljebb kiröhögjük a sok uborkafára felkapaszkodott, kisebbségi komplexussal küzdő, kompenzáló "első generációs" faszt. De ezt pont ez a kígyó vállú alkesz ne tudná... Én kérek elnézést fideszes polgártársaimtól, hogy ennyire le vannak becsülve bayerilag..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!