Goodfriend üzenete

2014. december 08. 15:03

Ezek a civilek jó szándékú, megtévesztett, hasznos idióták, nem idegen zsoldban álló ádáz hazaárulók!

2014. december 08. 15:03
Kovács bá
Tutiblog

A »magyar emberek bizonyítékairól« pedig annyit: ha sok esetben nem indult eljárás, akkor minden bizonnyal ott sincsen olyan perdöntő erejű bizonyíték, amit a nyilvánosság elé lehetne tárni. Természetesen, azokban az esetekben, ahol  indult eljárás, ott pozitív lenne bemutatnia a hatóságnak, amit tudnak. Emellett lehetne az egész eljárás nyilvános: mely feljelentéseket utasították vissza, és miért? Egyáltalán voltak-e feljelentések vagy csak mindenki hallott valamit, amiről véleménye is van, mint Horváth Andrásnak. De ez még mindig nem váltja ki azt a jogos igényt, hogy az USA-nak nyilvánosságra kéne hoznia, amije van az ügyben, nem pedig maszatolnia! Vagy nyugodtan adja át (névtelenül) a baráti sajtónak, hogy ők hozzák nyilvánosságra.

Goodfriend mellényzsebéből előkerül a civil kártya is. Jellemző, hogy kik azok, akikért aggódik. Azokért a civilekért, akiket nyugatról pénzelnek, és hasznos idiótaként szeretnének felhasználni egy majdani majdanos forgatókönyv magyarországi lebonyolításához. Afelett pedig elegánsan átugrott az ügyvivő úr, hogy a hatóságnak vannak bizonyítékai az Ökotárs és ökotársai ellen. És ezeket - ellentétben az USA-val - a Kehi nyilvánosságra is hozta. 

Pedig egy ilyen nemzetbiztonsági-kockázat elhárításának módja nem hatósági fellépés! Ezek a civilek jó szándékú, megtévesztett, hasznos idióták, nem idegen zsoldban álló ádáz hazaárulók! És az sem világos, kik mögött áll ott a Clinton-, és Soros-alap (ezek a jenkik sakkbábui!), és kiket támogat csupán az elhibázott, de hátsó szándék nélküli támogatási politikát folytató Norvég Civil Alap.”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. december 08. 19:19
Kovács bácsi, te túlságosan egyszerűsítesz... ezek a "civilek" részben megtévesztett "hasznos idióták", részben izgága haszontalan idióták, és részben idegen zsoldban álló hazaárulók. Ennyi.
Ouroboros
2014. december 08. 19:08
Ez miez? Nem akadt volna helyette egy Blogneşeu-antológia?
incze
2014. december 08. 17:59
méltányolható erőfeszítés, kedves kovács bá, hogy nem ellenség, hanem hülyegyerek, én azonban inkább úgy látom, hogy kelmed nem ellenség, csak kurva ostoba.
Rike
2014. december 08. 17:46
"Afelett pedig elegánsan átugrott az ügyvivő úr, hogy a hatóságnak vannak bizonyítékai az Ökotárs és ökotársai ellen. És ezeket - ellentétben az USA-val - a Kehi nyilvánosságra is hozta." És a norvégok meg a svájciak azóta is vihognak a KEHI jelentésen, és továbbra is az Ökotársban bíznak, nem véletlenül. Orbánék eddig minden fillért elloptak amit lehetett. Ember, tudnod kell, hogy bármelyik random könyvelésben tetszőleges számú hibát tudsz találni. És akkor már bárhogyan minősítheted. A swájciak no meg a norvégok sem hülyék. Pontosan rajta tartják minden tőlük származó filléren a szemüket. Mellesleg azt a piti negyven milliárdot, amit ezen az ország bukik, bírja Lázár bankszámlája? Kósa most picit utazott(Jaggerért mindent!) Neki kevesebb maradt.De talán Ő pótolhat.És végül a Magyar Köztársaság egyik leggazdagabb embere aki azért is benne van az élbolyban, hogy hivatali ideje alatt sikerült, szóval az ő vagyona is rámegy egy igazságosabb rendszerben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!