Kötelező drogteszt: akkor mondanám, hogy nem fogok pisálni

2014. december 17. 22:42

Megalázó hirtelen kriminológiailag is gyanús elemmé válni. Utoljára ilyet 1989 márciusában éreztem, de annak legalább volt értelme.

2014. december 17. 22:42
Dévényi István
Válasz.hu

„Tudtuk persze, hogy mi, újságírók nem vagyunk túl népszerűek, nem véletlenül kerültünk egy kalapba a politikusokkal, hiszen például a parkőrök vagy az állatgondozók drogtesztje mérsékelten hozná izgalomba a választópolgárokat. De mégis megalázó hirtelen kriminológiailag is gyanús elemmé válni. Utoljára ilyet 1989 márciusában éreztem, de annak legalább volt értelme.

Viszont épp ezen 89-es élmény miatt tudom máris, hogy 61 százalékos támogatás ide, várhatóan szigorú törvény oda, én nem fogok kényszerpisálni. És ezzel nem támogatom se a drogosokat, se a drogmaffiát, annál inkább mindazt, amiben 1989 márciusában még elég sokan hittünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. december 18. 17:16
Apropó a Dévényi István posztjához: .." Én nem fogok pisálni..." Hajdanában, mikor nem volt még pornóújság, pornófilm, a fiatalok a természetből lesték a szaporítási aktusok mozzanatait. No ezt játszotta Julis , meg Pista. -Gyere, menjünk a nagy diófához-szólt Julis. Na akkor most vetkőzzünk pucérra! Levetkőztek. Te leszel a bika, oszt' idejössz mögém szagolgatni a hátsóm! Aztán arrébb mégy, én meg pisálok egyet! Azut' te rám ugrassz hátulról! Úgy lőn, de Pista csak nem akar jönni. Pista! Már pisáltam! Hát fogsz te még szarni is, hogyha meglátod az apádat ott a diófa tetején! Majd miután kibogozta a gatyamadzagját, megpattant a kert hátulja felé...
tango47
2014. december 18. 16:40
Pisti Pisti! Először a törpe álmodban azt mondja, hogy " -Pisilünk, pisilünk!". Később már azt, hogy "-Kakilunk, kakilunk!" De te szarj rá!
A helység galagonya
2014. december 18. 15:45
Jól beszélsz Dévényi. Be vagy lőve?
puszika
2014. december 18. 15:42
Dévényikém! A prosztata problémáidat más formában is bejelenthetnéd!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!