GOODGRIEND! DONT GO TO BITO'S SALON!

2014. november 19. 13:41

Az összes volt funkci, hajdan tűzközelben megtollasosodott, korrupt őskövület IS – nem Bitó! – aki nem állt át jobbra, szombatonként ott ül. És nagyon demokrata. :)

2014. november 19. 13:41
Kornis Mihály
Facebook

„ANDRE GOODGRIEND! DONT GO TO BITO'S SALON!

Az összes volt funkci, hajdan tűzközelben megtollasosodott, korrupt őskövület IS  nem Bitó!  aki nem állt át jobbra, szombatonként ott ül. És nagyon demokrata. :)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. november 20. 08:04
„ANDRE GOODGRIEND! DONT GO TO BITO'S SALON!" Muszáj mennie, mert összenő ami összetartozik.
Box Hill
2014. november 19. 21:32
Idézek Charles Fenyvesi: A magyar választás – Washingtonból nézve című írásából, HVG 2006 április 7: „.. a külügyminisztérium egyik befolyásos, Közép-Európával foglalkozó alkalmazottja elárulta, a szocialistákban jobban bíznak, azok rugalmasabbak, igéreteiket inkább beváltják, „szeretnek egyetérteni velünk”. Jónéhány magasrangú, idősebb amerikai külügyér a szocialistákra utalva „volt kommunistákról” beszél, és megállapítja: „a bűntudatukra még mindig lehet építeni”. Goodfriend ezért megy oda.
Ezért regisztráltam
2014. november 19. 20:54
A Facebookon is lajkoltak... heten. :-)))
puszika
2014. november 19. 19:08
Nem ujdonság ez a magyar balpolitikában.Úgy 2000 környékén a nagy énekes Korda György villájában gyülekeztek rendszeresen a balnácik.Szekeres,Kovács,Lendvai ,Pethő,Magyar...és még sokan mások.Hogy az amerikai nagykövet ott volt -e azt nem tudom ,de nagy a valószínűsége. Már akkor is az országvesztésen járt az agyuk!!! Most Bitó "szalonjában".A téma ugyan az! Ezek soha nem fognak változni!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!