Amputált hasonlat

2014. november 21. 07:23

Goodfriend amputált lábú hasonlata szerint az Orbán-kormány működése Haynau rémuralmával rokonítható. Ennél jobban nem sérthette volna meg a demokratikusan választó többséget.

2014. november 21. 07:23
Körmendy Zsuzsanna
Magyar Nemzet

Goodfriend amputált lábú hasonlata szerint az Orbán-kormány működése Haynau rémuralmával rokonítható. Ennél jobban nem sérthette volna meg a demokratikusan választó többséget. Van egy határ, amelyet diplomatának átlépnie nem lenne szabad. Megvadult tüntetők festegethetnek Merkel arcára Hitler-bajuszt, de ha ugyanezt bármilyen célzás formájában egy Németországban tartózkodó diplomata tenné, abból joggal kerekedne világraszóló botrány. Aki a mai magyar demokráciát az akasztásokra és bebörtönzésekre szakosodott Haynau-rémuralomhoz hasonlítja, jobban teszi, ha visszavonulót fúj magának.

A magyar nép végtelenül toleráns. Nem fogunk az amerikai bajkeverő ellen tüntetést szervezni, bár rászolgált. De kellő tisztelettel arra kérjük, fontolja meg jobban szavait, és ne szítsa az ellenségeskedést! Külügyi diplomatáink pedig kölcsönözhetnének Goodfriendnek néhány angol nyelvű könyvet a ’48-as magyar szabadságharcról. Hátha okosodik tőle.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. november 24. 20:12
Sima provokáció, nem szabad felülni neki! Minél "erősebbeket" fog mondani, annál kevésbé ér el vele célt...simán kontra produktívvá válik.
Berecskereki
2014. november 21. 14:42
„Goodfriend amputált lábú hasonlata…” Goodfriend urat netán Molnár Lajos műtötte és Horváth Ágnes asszisztált?
péterx
2014. november 21. 13:50
Mivel az amcsik most már egyre nyilvánvalóbban egy polgárháborús-anarchisztikus szituáció előkészítésén dolgoznak , nem meglepő , hogy durvulnak az ügyvivő beszólásai : jelezni akarják ezzel , hogy megérett a helyzet a hazai csőcselék bevetésére, hiszen a "Haynau"-szintű Orbán ellen ez "jogos"...
Vadjoe
2014. november 21. 11:45
André valami gyorstalpalón végezhetett, esetleg CIA oviba járt anno, mert kissé bénának tűnik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!