Magánérdekek a közérdek helyett

2014. november 15. 14:16

A Fideszhez közeli üzleti körök tovább gazdagodnak majd az újabb trafikmutyin, ennek árát pedig hárommillió magyar állampolgár fizetheti majd meg.

2014. november 15. 14:16
Bodnár Zoltán
Facebook

A Fidesz új trafiktörvénye is magánérdekeket szolgál a közérdek helyett. A törvényjavaslat a Lázár János baráti köréhez tartozó Sánta János üzletének kedvezhet, amely a trafikmutyi” során már óriási üzletet nyert a Fidesztől. Amennyiben bizonyossá válik, hogy az új szabályozás kezdeményezettje ismét Sánta és köre, Lázár Jánosnak azonnal távoznia kell pozíciójából.

Lázár János barátja most is 500 trafikot birtokol strómanokon keresztül, de úgy látszik, Lázárnak és körének kapzsiságát nehéz kielégíteni. Gazdagodásukért a dohányosok dobozonként 70-80 Ft-tal fizetnek majd többet. A Fideszhez közeli üzleti körök tovább gazdagodnak majd az újabb trafikmutyin, ennek árát pedig hárommillió magyar állampolgár fizetheti majd meg.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!