Vadai Ágnes, a NAV-vizsgálóbizottság meg a nemzetközi porond

2014. október 29. 00:47

Értem én, ne játsszuk el, hogy parlamentarizmus van! Ez tulajdonképpen tiszteletre méltó álláspont lenne – parlamenti mandátum nélkül.

2014. október 29. 00:47
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Az MSZP hátán mandátumot szerzett dékás képviselők bojkottálják a NAV-vizsgálóbizottságot.Vadai Ágnes országgyűlési képviselő, a DK alelnöke úgy fogalmazott: »nem tud olyan ügy lenni, hogy együttműködjünk a szélsőjobbal«. Azt is írta: nem tudják, hogy Schiffer András - a bizottságot kezdeményező - LMP társelnöke szándékai mögött »naivitás vagy tudatos rombolás húzódik«, de kár eljátszani, hogy Magyarországon ma parlamentarizmus van, ahol egy ilyen bizottság körmére nézhet a hatalomnak. Majd hozzáfűzte: abban hisznek, hogy hazai társadalmi nyomásgyakorlással és a nemzetközi porondon lehet eredményes »a maffiakormány elleni érdemi fellépés«.
Nézzük sorba:

1., A NAV-vizsgálóbizottsághoz való viszony roppant egyszerű: minden képviselő eldöntheti, hogy a korrupció, vagy az adófizetők oldalán áll.

2., Értem én, ne játsszuk el, hogy parlamentarizmus van. Ez tulképp tiszteletre méltó álláspont lenne - parlamenti mandátum nélkül.

3., Egy olyan párt félti az ellenzék tekintélyét a Jobbiktól, amelyik Pásztor Albertet indította polgármester-jelöltnek, s amelynek tagjai a jobbikosokat felülmúló gyakorisággal cigánybűnözőztek egész nyáron. Akik folyamatosan gyűlöletet keltenek, ne próbáljanak toleranciából leckét adni senkinek.

4., Az LMP továbbra sem a nemzetközi porondon, hanem Magyarországon akar eredményes lenni a jelenlegi kurzussal szemben.

Ja, s a Horváth-jelentés nyomán a vizsgálóbizottság által vizsgált időszak a Gyurcsány-kormány idején kezdődik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2014. október 29. 21:36
"Akik folyamatosan gyűlöletet keltenek, ne próbáljanak toleranciából leckét adni senkinek." Úgy gondolják, hogy ők olyanok, mint a mesebeli varázslók, és ha egy szabadon választott kormány nem teszik nekik ezért ők maffiakormánynak nevezik, attól az a közvélemény szemében valódi maffiakormánnyá válik. Gyurcsányék abban hisznek, hogy hazai társadalmi nyomásgyakorlással és a nemzetközi porondon lehet eredményes »a maffiakormány elleni érdemi fellépés«. Régebben Moszkvába jártak smúzolni Kádár, Apró, Dögei. Most más nagyhatalmaknál kilincselnek annak érdekében, hogy döntsék meg a szabadon választott magyar kormányt és őket ültessék helytartókként a magyar nép nyakára. .
Ellensúly
2014. október 29. 11:55
Annak a DK-nak egy szava sem lehet szélsőségről, amelynek politikusai 2004-ben a magyarok kirekesztése mellett agitáltak, amelynek politikusai a náci szellemiségű Szlovákia magyarverő karhatalma mellé álltak, amelynek politikusai kollaborálnak a szélsőséges románokkal.
hátakkor
2014. október 29. 10:26
Fletó apró vadai..
briganti
2014. október 29. 09:25
Ennek a Bandi györöknek helyén van töke. Le a kalappal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!