Amikor együtt ganxtázik a náci, a Demeszky meg az amerikai liberális

2014. október 28. 09:06

Ez az internet-adó lesz a fidesz vizitdíja. Nem sok, de valahogy mégis olyan, hogy a magyari ember beidegesedik tőle.

2014. október 28. 09:06
Miért Rigó
Tutiblog

„Ez az internet-adó lesz a fidesz vizitdíja. Nem sok, de valahogy mégis olyan, hogy a magyari ember beidegesedik tőle. Hogy miért sikerült 10.000 embert havi 700 Ft miatt az utcára vinni egeret lengetni, az igen egyszerű. A Kormány rezsicsökkentést ígért az embereknek. Nem rezsiemelést. Ha az internetezésből befolyó bevételt meg akarja csapolni a Kormány, az akkor van rendben a magyari ember szemében, ha a multiktól veszi el. Bár utóbb kiderült, hogy ez volt az eredeti szándék, ez az apró tényecske kimaradt a kommunikációból, meg hát ügye csak normális ötletet lehet jól kommunikálni, a szart könnyebb elrontani.

Ki gondolta volna, hogy az MSZP-s Gulyás Balázs által szervezett internetadós tüntetést arra is alkalmas lesz, hogy Demszky Gábor újabb lépést tegyen a visszatérés felé. Vagy nevezzük inkább visszasunnyogásnak. Ha az ország így októberben olyan rehabilitálós hangulatban van amúgy is, hátha belefér ő is. Demszky már 23-án is meglepetést okozott a Budai Liberálisoknak, amikor egy kék madár hátán váratlanul belibbent és 12 pontját lobogtatta. Aztán azzal az ő huncut mosolyával belesuttogta a mikrofonba, hogy ő is volt már börtönben, bizony. (...)

Az ellenzéknek el kell gondolkoznia, hogy tulajdonképpen mit is akar, mert internet-adóval nem sokáig lehet embereket az utcára csalogatni. Ha pedig tiszta véleményt akar, akkor az ilyen sunnyogó Demszkyket ki kell lökni a tömegből…

Amerikának pedig elnézést kell kérnie Magyarországtól, hogy a nagykövete egy olyan rendezvényen vett részt, ahol náci ideológiát képviselő emberek házakat rongálnak meg. 

Mert az ciki. Főleg akkor, ha egy 50 perces háttérbeszélgetésből 45-öt a magyarországi antiszemitizmusról kell eltölteni vele.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. október 28. 14:52
Valaki szólhatna az Ádernek, hogy megfontolásra küldje vissza a törvényt...és valakinek meg kellene értenie, hogy ebben a formában ne szavazzák meg még egyszer...
Brigadéros
2014. október 28. 14:47
Jó írás!!!
Rockpapa
2014. október 28. 11:54
Ha népszavazással nem megy az istennek se,akkor döntsük meg utcáról,puccsak,végül is mi vagyunk a demokraták ,és nem ők.Szarjuk le a többségben lévő agymosott birkákat,nem érettek még,s igy meg sem érdemlik, a ami éjropai demokratikus értékeinket.(a rohadt anyjukat)
gudmen
2014. október 28. 11:48
Vegyes érzések kavarogtak bennem annak kapcsán, hogy tegnap este Demszkyvel közösen tüntettem. Budapest húsz éven át regnáló főpolgármestere a Kádár-rendszer végnapjaiban a tegnapinál lényegesen rizikósabb demonstrációkon kóstolt bele a politikába, csak hogy Anakin Skywalkerből vérbeli Darth Vaderré válva a 2006-os rendőrroham legfőbb pribékjét, Gergényit szolgálataiért Pro Urbe díjjal tüntesse ki. Demszky tegnap a halott nagyúr kísérteteként tért vissza, ezzel hiteltelenítve az egykori bajtársa ellen szervezett demonstrációt. Mi tagadás, kurvára zavar, hogy a korrupt és alkalmatlan balliberális pártok rég leszerepelt ikonjai mindenre rá próbálnak telepedni, amitől az egykoriakhoz hasonlóan jól fizető, kényelmes politikai állásokat remélnek, ugyanakkor bevallom, tegnap este megnyugtató érzés volt, hogy se Gergényi, se Gyurcsány nincs már olyan pozícióban, ahonnan jelvény nélküli rendőrterroristákat uszíthatnának a demonstráció résztvevőire. Nekem nem a Fidesszel van bajom. A politikai garnitúra az, ami rothadt, aljas és hazug. Nincs különbség és nincs választás. Orbán és Gyurcsány ugyanannak a végletekig leértékelődött érmének a két oldala. Ne feledjük el, hogy ezt a mocsok sarcot is először az MSZP próbálta bevezetni, csak akkor még létezett ellenzék, amelyik nem a Kajmán-szigeteken nyalogatta a sebeit az egymást követő választási vereségek után. A sajtószabadság se fájt soha az úgynevezett baloldalnak, ha éppen ők szüntettek meg műsorokat és lehetetlenítettek el újságírókat. Az ő uralmuk idején is általános volt a rablás és a korrupció, csak nekik nem volt kétharmaduk, úgyhogy az akkor még nem tudott olyan nagyüzemi méretekben zajlani, mint most. A front nem a bal- és a jobboldal, hanem a politikusok kasztja és a társadalom között húzódik. Tegnap este áttörtük az ellenség vonalait. Jöhet válaszul bármekkora Békemenet, megadóztathatják akár az anyatejet, tegnap végre nem a politikai szekták és túlmozgásos híveik alkották az utcai tömeget, hanem az interneten szerveződő szabad polgárok sokasága. Ez pedig nagyon rossz hír a Parlamentben ülő vagy oda vágyakozó szociopatáknak. Ők is jól láthatják, hogy lassan megszületik az az erő, amely ellensúlyt képez majd a féktelen harácsolásukkal és a sötét, mérgező létezésükkel szemben. Puzsér Róbert
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!