Programunk ma is aktuális

2014. október 31. 15:13

Az összefogósdi társasjáték azonban nem tette lehetővé h a programunk kellő publicitást kapjon-tartalmi elemei eljussanak a választókhoz.

2014. október 31. 15:13
Kónya Péter
Facebook

Ma este az Egyenes Beszédben GyurcsányF azt mondta, h az ellenzék nincs kész a kormányváltásra-ezért senki nem érdekelt az Orbáni-rendszer gyors bukásában.GYF-nek csak részben van igaza. Sajnos -az elmúlt időszak történései azt bizonyították -hogy a választásokat megelőzően létrejött Kormányváltók Összefogásából- sem az MSZP, sem a DK nem gondolta komolyan, h 2014-ben leváltható a fidesz /vagy épp szűk pártpolitikai- (személyes)érdekük miatt nem volt érdekük Orbánék leváltása. Ha a demokratikus ellenzék választásokra való felkészüléséről, látszatkampányról lerántjuk a leplet, kiderül nem is készültek rá. (A Liberálisokról szót sem említek-nem érdemes.) Egy dolgot viszont határozottan kijelenthetek: a Szolidaritás 2014-ben kormányváltásra készült. Ezért léptünk szövetségre -félretéve szervezeti és személyes érdekeinket -a Millával, a PM-mel és ezért kértük fel-fogadtuk el vezetőnknek Bajnai Gordont. Sok hibát követtünk el, de egy tény: hosszú hónapok kemény munkájával az Együtt-PM ( ellenzéki oldalon egyedülállóan) komplex, (nem ígérgetés halmazt tartalmazó,hanem) felelősségteljes, szakmai alapokra épülő kormányzati programot készített és azzal vágott neki a választásoknak. Az összefogosdi társasjáték azonban nem tette lehetővé h a programunk kellő publicitást kapjon-tartalmi elemei eljussanak a választókhoz. Ez a program ma is aktuális, valószínűleg alapjaiban még jó pár évig az is lesz, ezért bármikor elővehető a fiókból. A programot végrehajtani képes SZAKÉRTŐI kormány egy hét alatt összeverbuválható, csak épp egységes politikai akarat szükségeltetik hozzá demokratikus ellenzéki oldalon. Sajnos ezért van félig igaza GYF-nek, hogy az ellenzék nem lenne képes most kormányozni-mert ez az egységes akarat hiányzik demokratikus ellenzéki oldalon- mint ahogy hiányzott a választások előtt is! Tegyünk róla, hogy ez megváltozzon!!!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. november 01. 14:13
Kp böszme megmondotta, hogy 2018, 2022-re készül. De bevettétek az összefogósdiba! Osdi bla bla!
ciseaux
2014. november 01. 13:44
"Az összefogósdi társasjáték...nem tette lehetővé ...a programunk kellő publicitást kapjon-tartalmi elemei eljussanak a választókhoz." Őőőőő.... Tessék? Volt program? Meg tartalmi elem? Wow! Hát, ebben a nagy összefogdosásosdis ricsajban ember nem hallott róluk! Kérem, meg kell tanulni handógosabban kiabálni, és kész! Bezzeg a Feri meg a Gordon a programjával, meg a tartalmi elemeivel állati meggyőző tudott lenni! Még a mesterházi is belebukott!
balbako_
2014. november 01. 08:35
No, ez az a program amire a minap 3 szor mondták a választók nem kell! Nem kell! Nem kell!
Katakana
2014. november 01. 00:13
"Ilyen örökséggel nem lehetett kérdés, hogy Péterből is katona lesz. [...] Péter az érettségi után, 1987-ben a szentendrei Kossuth Lajos Katonai Főiskola mélységi felderítő szakára felvételizett, sikeresen. Majd kérte, apjához hasonlóan ő is kint tanulhasson a Szovjetunióban. Két helyre is felvették: harckocsizó parancsnoknak és légvédelmi rakétásnak. Közben kiderült, hogy Magyarország három helyet kapott egy „speciális elit katonai iskolába”, ahol korábban magyarok soha nem tanulhattak. Így a gorbacsovi peresztrojka jegyében ő volt az egyik, akit Lvovba küldtek, öt évre. – Kubától Vietnamig huszonnégy országból érkeztek hallgatók. De az intézmény menedéket biztosított olyan országok magasabb beosztású tisztjeinek is, ahol rezsimváltás volt. Hárman haditudósító szakra jártunk, de képeztek ott kultúrtiszteket, és volt egy harmadik, speciális terület, amelyről már azzal is sokat elárulok, ha nem beszélek róla."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!