Kiskáté a magyar élethez

2014. október 14. 14:47

Miért nyert a FIDESZ? Mert a magyar emberek elég nagy része azonosul a politikájukkal.

2014. október 14. 14:47
jotunder
Örülünk, Vincent?

      „1. Miért nyert a FIDESZ?    Mert a magyar emberek elég nagy része azonosul a politikájukkal.

      2. Azért nem a többség, ugye?   Talán nem, de ennek valójában nincs jelentősége. Sok ember támogatja őket, és ez nagy többséget eredményez a Parlamentben és a nagyvárosokban, ez a lényeg.

      3. Ez tiszta választás volt?   A közmédiát de facto a kormány irányítja, a FIDESZ állampártként viselkedik, egy ilyen országban teljesen tiszta választásról nem lehet beszélni. Szabad választás volt, és arra semmi sem mutat, hogy a választók akaratával - akármit is jelentsen ez- ellentétes eredmény született.

      4. Akkor most Orbán tényleg azt csinálhat ebben az országban, amit akar?   Igen.

      5. És ez ellen semmit sem lehet tenni?  Semmit. Kétharmados parlamenti többségük van és láthatóan őket támogatja az ország (lásd 1. és 2. pont) jelentős része.

      6. Ez egy elviselhető helyzet?  Számomra nem az. Én elhagytam Magyarországot, és mindenkinek ezt tanácsolom, aki csak teheti.

      7. Miért?  Azért mert egy embernek csak egy élete van, és ha lehetősége van arra, hogy ezt az egy életet egy civilizált országban élje le, akkor ezt a lehetőséget érdemes megragadnia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 258 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2014. október 15. 09:02
civilizált ország ezek szerint nyilván az, ahol nem a választói többség akarata érvényesül. hol tetszik próbálkozni? én ajánlanám az iszlám államot minden elvi toleránsnak.
Vén Csataló
2014. október 15. 03:24
Jótündér elhúzta a belét? Van Isten! Minden nap ünnep, amikor besértödve elhúzza a retkes belét egy-egy ilyen feketeöves, doktriner hiszterolibsi takony. Mert hogy vége azoknak a "szép idöknek", amikor ez a beltenyésztett, piszkosul kontraszelektált gittegylet fújta ebben az országban a passzátszelet. Vége a kivétezett pozícióknak. Vége a sérthetetlenségnek. Vége ennek a barbár, törzsi-logikájú bandának. Ennyi volt, kedves SZDSZ-árvák. Ez az ország csakis jobb lehet nélkületek, pont úgy, mint amikor sikeresen hajtanak el egy emberből valami megszálló, rossz szellemet.
grad
2014. október 15. 00:01
"Én elhagytam Magyarországot" Mindig öröm, ha az ilyenek elhúznak. Egyébkaént lelkük rajta. Csak legalább ne osztnák az észt egy olyan országból, aminek a történelme teljesen másképp alakult, mint a miénk. Mert ne mondja senki, hogy az angolok azért élnek olyan jól, mert sokkal többet dolgoztak a történelem folyamán, mint akár mi, akiknek állandóan harcolnunk kellene hol törökkel, hol némettel. A brittek közben kirabolták a fél világot.
Burmin
2014. október 14. 21:17
egy ilyen országban teljesen tiszta választásról nem lehet beszélni.... Most írt a Németh Péter hogy Szegeden, Zuglóban, Siófokon sikerült. Baszki csak el kellett volna menni. Ne nyivákoljatok már annyit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!