Elhiszi-e Bokros Lajos, hogy ezeket a szavazatokat ő maga kapta?

2014. október 13. 09:50

Az szerintem tiszta sor, hogy a nap legnagyobb meglepetése Bokros Lajos főpolgármester-jelölt 36 százaléka.

2014. október 13. 09:50
Gazda Albert
Cink

„Az szerintem tiszta sor, hogy a nap legnagyobb meglepetése Bokros Lajos főpolgármester-jelölt 36 százaléka. Lehet, hogy ti számítottatok erre – ilyen sokra –, de én nem. Én sokkal kevesebbet vártam tőle. Mostantól az a kérdés, hogy ki milyen következtetést von le ebből.


Meghallgattam az imént Bokros Lajost, és ennek alapján az a benyomásom, hogy az a híres dominanciaharc nem egyszerűbbé, hanem sokkal bonyolultabbá vált az ellenzéki szférákban. Balt is mondhatnék itt, mert igaz ugyan, hogy a Modern Magyarország-os jelölt konzervatív-szabadelvűnek mondja magát, valójában azonban mégis a paletta ugyanazon szelvényében játszik, ahol a szocik, a dékások és az együttpéemesek találhatók. Amit meg mondott, abból talán nem véletlenül tűnik úgy: csont nélkül elhitte, hogy ezt a több mint 200 ezer szavazatot ő és a pártja kapta, és a teljesítményének, nem pedig a protesztnek meg az igény volna rá jelenségnek köszönheti.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2014. október 13. 19:00
Azt is elhitte, csomagjával lehet sikere
Jancsipapa
2014. október 13. 16:45
36 % ??? -Sok ostoba ember van...
balbako_
2014. október 13. 12:59
Bokros mindent elhisz magáról még azt is, hogy ő egy isten. A helyzet az, hogy ennyi baloldali maradt összesen a fővárosban. Ezeknek tökmindegy kit indítanak, pláne milyen programmal, őket csak az érdekli, hogy csak ne Orbán. (Fel sem tűnt nekik, hogy ezen a választáson speciel soha nem indult és nem is fog indulni Orbán.)
Bro222
2014. október 13. 12:13
Főleg annak tükrében, h tavasszal el se tudott indulni, sokak bánatára...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!