A megfélemlítés kis körei

2014. szeptember 12. 13:49

A valamennyire is ép eszű emberek számára világos, hogy a civil szervezetek elleni rendőri, állami támadás a megfélemlítésről szól. Aki tagadja ezt, az is tudja.

2014. szeptember 12. 13:49
Vay Márton
Dinamó Műhely

Aki tagadja, hogy ma Magyarországon ellenzékinek lenni nem jár egy csomó esetben komoly kockázattal, az vagy nagyon nincs képben, vagy pontosan tudja, csak nem bánja. A kis településeken, ahol az önkormányzat az egyik legnagyobb munkaadó, ott gyakran az sem kockázat, aki maga nem, de a családtagja például a helyi iskolában dolgozik. A közalkalmazottak már családi körben sem szívesen beszélnek arról, hogy mi van a munkahelyükön. Aki csak pár olyan embert ismer, aki ellenzéki, vagy kormánykritikus munkához embereket próbál toborozni, az bőven tud mesélni. Nem ragozom. (…)

Magyarországon ugyanis az emberek többsége »nem szereti« a melegeket. Vagy konkrétan gyűlöli őket, vagy semmi baja nincs azzal, hogy mások gyűlölik őket. Vagyis ha valakiről elterjed, hogy homoszexuális, annak jó oka van sok rossztól tartani. Nem csak a barátok, munkatársak elfordulását, ellenségessé válását kockáztatja: a jogvédő szervezetek számtalan olyan esetet ismernek, amikor valakit ezzel zsaroltak, akár nagyon sokáig. Van férfi, aki alól a felesége a közös házat, vagyont, jól menő vállalkozást és a gyerekek láthatási jogát is el tudta szedni, mert tudomására jutott, hogy az férfiakkal csalta meg. Furán hangzik? Egy átlag vidéki városban ma egy meleg férfi bizony úgy érzi, érezheti, hogy ha környezete tudomást szerez homoszexualitásáról, akkor annyi vesztenivalója van, hogy inkább lemond mindenéről, csak ez a titka maradjon meg.

Lehet, hogy Újlipótvárosban ez nincs így, és a nagykörúton belül sem feltétlenül, de bármit is mond Kerényi Imre a buzilobbi hatalmáról, meg okostojás ismerőseim arról, hogy »lassan kötelező lesz«, a helyzet kurvára szar.

Szóval ezért nagyon gáz, hogy a NER rátette kezét azoknak a listájára, akik ellene dolgoznak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2014. szeptember 14. 10:49
Mi itt a probléma ??? A Nemzeti Egyetnemértés Kormányának feje megmondta "Csak hódolat illet nem bírálat".
székely
2014. szeptember 14. 10:49
Mi itt a probléma ??? A Nemzeti Egyetnemértés Kormányának feje megmondta "Csak hódolat illet nem bírálat".
catalina9
2014. szeptember 14. 07:24
Ángyán Páván 2014. szeptember 13. 17:12 Ha már igy szóbakerült: miért van olyan sok buzi a zsidók között? Nem tudnak uralkodni az ösztöneiken?" Inkább így uralkodnak mások ösztönein. „ A vele szemben ülő férfi, a groteszk módon sötétszürke pulóverbe préselt szopott gombóc egészen más típust képviselt, annak ellenére, hogy mindketten zsidók voltak, és szinte valamennyi közügyben egyetértettek. Mindketten szenvedélyesen hittek a kisebbségek védelmében, különösen az afro-amerikaiak és a ZSIDÓK tekintetében. Mindeketten IZRAELT tekintették a föld legfontosabb országának, bár éppenséggel egyikük sem vágyott rá, hogy ott éljen. Mindketten a gyengék pártján álltak, a rendőri erőszaktól mindkettőjüknél felment pumpa. Mindketten erősen hittek az egyetemek diverzitásának és multikulturalizmusának fontosságában. Mindketten abortuszpártiak voltak. Nem mintha bármelyik ismerősük abortuszt akart volna végeztetni, viszont legalizálása segített helyére tenni a kifulladt, diszfunkcionális kereszténységet furcsa, szűk látókörű vallási megszorításaival egyetemben. Ugyanezért hittek mindketten a MELEGEK jogaiban, a nők jogaiban, a TRANSZSZEXUÁLISOK jogaiban, védték a rókák, medvék, farkasok, kardhalak, laposhalak, az ózon, a vizes élőhelyek és az erdők jogait, támogatták a fegyverviselés korlátozását és a DEMOKRATA PÁRTOT. Mindketten elítélték a vadászatot, bár nem különösebben szívelték at erdőket, mezőket, hegyi ösvényeket, a sziklamászást, vitorlázást, horgászást és általában a kinti kikapcsolódást, - a golfpályák és a strandok kivételével…..Cutler elmélete szerint a tanári hivatás Jerome Quatjai amerikai középosztálybeli szülők gyermekei, akiket arra TANÍTOTTAK, hogy az élet állandó harc –a fény harca a sötétséggel, a mi harcunk a GOJOK ellen, a FEHÉR KERESZTÉNYEK ELLEN, különös tekintettel a katolikusokra és a FEHÉR angolszász protestánsokra, mivel ők a leghatalmasabbak és legaljasabbak..” részlet egy regényből..
catalina9
2014. szeptember 13. 15:55
Lehet, hogy Újlipótvárosban ez nincs így, és a nagykörúton belül sem feltétlenül, de bármit is mond Kerényi Imre a buzilobbi hatalmáról, meg okostojás ismerőseim arról, hogy »lassan kötelező lesz«, a helyzet kurvára szar. .." Van ahol rózsás.. „A médiában dolgozó zsidóknak kiemelt szerepük van abban, hogy Amerikában lehetővé vált a melegházasság” – fogalmazott Joe Biden, az Egyesült Államok alelnöke kedden este a Demokrata Párt havonta megrendezett fogadásán, amelyet idén májusban a zsidóságnak szenteltek a szervezők – írja a hvg. Mint írják, Joe Biden /USA alelnök/ rövid beszédében kifejtette, szerinte „ami a leginkább befolyásolja az amerikai (melegjogi) mozgalmakat, illetve az amerikai hozzáállást, az a művészetek és a kultúra”. Ennek kapcsán említette a közösségi médiát, valamint a Will és Grace néven ismert népszerű amerikai sorozatot, amelyben „kiemelkedő szerepe volt a zsidóknak”….„Lefogadom, hogy a Hollywoodban, valamint a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az iparágban dolgozó zsidó vezetőknek tudható be” – fogalmazott az amerikai alelnök, majd hozzátette, bár a „BEFOLYÁSUK TÉNYLEG HATALMAS, ez csak és kizárólag a jó ügyet szolgálja”..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!