A freudi elszólás

2014. augusztus 03. 09:40

Lassan egyre többen kezdik felfogni, mindaz, amit a magyar politikusok tesznek, nem arrafelé viszi az országot, amerre a rendszerváltás lelkesítő napjaiban elképzeltük.

2014. augusztus 03. 09:40
Somfai Péter
Népszava

„»Kétségbeesett próbálkozásnak« nevezte a kormányszóvivő a korruptnak tartott Seszták miniszter elleni támadásokat. Maga a miniszter az egyik híradónak »tréfásan« kicsavarta kolléganője nyilatkozatát: kétségbeesett emberek próbálkozásának véli a lemondását szorgalmazók »ügyködését«. Ha lehetséges a politikában tudatalatti elszólás, akkor ez bizonyára az volt. Valóban egyre többen vannak azok a »kétségbeesett« emberek, akik kezdenek rájönni arra, hogy amikor áprilisban behúzták azt a bizonyos ikszet a szavazólapra, talán nem jó irányba mozdult a kezükben a toll. Nem biztos, hogy ilyen Seszták-féléket akartak a miniszteri székben látni, talán lelkük mélyén már amiatt is berzenkednek, amit erdélyi beszédében az ország jövőjéről a miniszterelnök megpedzegetett. Lassan egyre többen kezdik felfogni, mindaz, amit a magyar politikusok tesznek, nem arrafelé viszi az országot, amerre a rendszerváltás lelkesítő napjaiban elképzeltük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. augusztus 04. 09:00
"egyre többen kezdik felfogni, mindaz, amit a magyar politikusok tesznek, nem arrafelé viszi az országot, amerre a rendszerváltás lelkesítő napjaiban elképzeltük" Hoh, minő szerencse.
tevevanegypupu
2014. augusztus 04. 06:14
Maga a rendszerváltást egyáltalán nem képzelte el, előtte is egész jól élrt..csak legfeljebb nem mert kártérítésért sorbaállni.
heep
2014. augusztus 03. 21:33
"Lassan egyre többen kezdik felfogni, mindaz, amit a magyar politikusok tesznek, nem arrafelé viszi az országot, amerre a rendszerváltás lelkesítő napjaiban elképzeltük." Igaza van. Különösen 2010-ig. Azóta, ha minimálisan is, javult a helyzet.
puszika
2014. augusztus 03. 19:46
Somfai! Ugye voltak már itt a baloldalon mindenféle castingok.Először és másodszor min.elnököt kerestek.Most éppen a főpolgi dühöng. Miért nem jeletkezel,lenne esélyed! Vagy nem!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!