Két sarok

2014. július 24. 13:13

A maláj gép múlt heti tragédiája után azt mondtam, a hatása felér New Yorkéval: egy illúzióval kevesebb maradt a világból.

2014. július 24. 13:13
Sudár Ágnes
Kisalföld

A lassan egy hete tartó, óráról órára csöpögtetett borzalom beivódott a mindennapjainkba. S bár biztos vagyok benne, hogy a fekete doboz tartalmát pontosan úgy olvassák majd a világban, ahogy mi, magyarok szoktuk értelmezni a saját törvényeinket (értsd: mindenki a saját olvasatában); nincs tovább, Orbánnak döntenie kell: a piros vagy a kék sarokban van a mi bokszolónk?

Putyin most kétségkívül ütést kapott, de nem megrendítőt, s ezt pontosan érzi a szünetben, ahol még mindig akad elég kéz, hogy a törülközővel legyezze, önként jelentkező, aki a fogvédőjét mossa, s egy harmadik, aki a lehetséges új taktikát a fülébe súgja. Visszatér a ringbe, mi pedig a saját sarkunkba.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2014. július 24. 22:44
Az illuzió természetesen az, hogy egyik esetben sem tudjuk bizonyossággal, kik követték el.
Droite
2014. július 24. 14:12
O fekete doboz nelkul is tudja az igazsagot...Mervado hiteles ujsag unatkozo munkatarsa ne hozzon mar le ilyen vegkovetkezteteseket.... Amerika a reg beharangozott raketainditast ellenorzo muholdfelvetelei is csak varatnak magukra, ha tenyleg leteznenek mar reg telefrocsogtek volna a BT t vele. Siman az orosz titkosszolgalatnal van valami adu amivel keresztbe zsarolja az amerikaiakat az uggyel kapcsolatban... a hogy mondani szoktak a jol megkoreografalt " levesbe" ismet egy legy tevedett bele...ahogy amikor a Majdani " spontan" forradalom sem hozta meg a kivant eredmenyt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!