Rövid tájékoztató Orbán Viktor részére

2014. július 26. 15:14

Tisztelettel arra kérem a drága miniszterelnök urat, hogy menjen a picsába.

2014. július 26. 15:14
Hont András
Hont András
hvg.hu

„Mivel a drága miniszterelnök úr kedvenc kibeszélőshow-jában, a Bálványosi Szabadegyetemen megint olyasmit mondott, hogy a magyarok fölhatalmazták a liberális demokrácia helyén egy új államszerveződés kialakítására, amely nem egyének puszta halmaza, hanem egy közösség, amelyet szervezni kell, ezért az alábbi képletet ajánlom a szíves figyelmébe.


2 142 142 < 8 047 695 (...)

Tehát nem a határontúliak, hanem a határon túli fideszesek döntöttek, és valószínűleg ők sem arról, hogy a drága miniszterelnök úr a liberális demokráciák helyett egy nemzet- és munkaalapú lázálmot álmodjon a nyakunkba.

A fentiek figyelembe vételével, és a drága miniszterelnök úr logikáját követve a magyar polgárok közel háromnegyedének és a határon túli magyarok több mint kilencven százalékának a fölhatalmazásával, illő tisztelettel arra kérem a drága miniszterelnök urat, hogy menjen a picsába.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2014. július 28. 06:42
Na ne má... mert a pichába is tönkretenne mindent,inkább a pokolba kell küldeni luciferne jól jön a konkurencia....
Eltünt
2014. július 28. 01:24
Nyüzsi valójában döglégy petéjéből kikelt kukac ,pottyantós wck-ben élnek táplálkoznak.
Brigadéros
2014. július 27. 23:36
Te szegény hülye médiageci! Legalább arra gondolhatnál, hogy hogyan sikoltozhattok ezek után diktatúráról, ha ezt lazán elírhattad és nem történik veled semmi?!?
nimród
2014. július 27. 19:59
Az erős gyomrúaknak és elszántaknak ajánlom a HVG online-on a cikk kommentárjainak az elolvasását is. Az Orbán ellenes,őrülettel határos, habzó szájú gyűlölet megnyilvánulásait elképesztőek. Nem szabad őket bagatellizálni. Van olyan hozzászóló, aki már a magyar Lee Harvey Oswald (John Kennedy állítólagos gyilkosa volt)színre lépését várja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!