A Fidesz sokat tett az állampolgári felvilágosításért

2014. június 11. 20:54

A Fidesz többet tett az állampolgári felvilágosításért, mint eddig bárki.

2014. június 11. 20:54
Török Gábor
törökgáborelemez

„Egészen komolyan mondom, a Fidesz többet tett az állampolgári felvilágosításért, mint eddig bárki. Négy éves kormányzásuk alatt sok emberrel sikerült megértetniük, hogy mit jelent a politika, a politikai logika, a fejek számolása, hogy a politikában nincs királyi út, hogy semmi sem dől el magától, ebben a térben mindenért harcolni kell, s hogy a valóság csak egy fontos szempont, de nem több. Most pedig a reklámadó kapcsán azt tanulhatjuk meg, hogy miként működik a média, mit jelent a hírek szelekciója, s hogy egy hírszerkesztőség saját érdekei vagy más szempontok alapján maga döntheti el, hogy mire használja az esti híradóját: antipolitikai hírekkel szórakoztat, vagy éppen a kormánynak kellemetlen ügyeket mutatja be. Ha jól figyelünk, sokat tanulhatunk és sokkal könnyebben tudunk majd eligazodni, s akár még a kételkedés és az önálló gondolkodás fontosságára is rádöbbenhetünk. Köszönjük!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pinceszövetkezet
2014. június 12. 14:44
A Fidesz-KDNP egy velejéig korrupt., tolva rendszert működtet, önérdekből. Még hogy megtanultuk volna tőle azt hogy mi a politika?! Politika közügy, ám a Fidesz nem közügyeket szolgál, hanem a haveri, a maffia ügyeit, nyilván a sajátját! 25 éve ez megy, hol az MSZP-SZDSZ hol ők! Remélem mind a börtönben fog elrohadni!
csuka
2014. június 12. 10:00
„A demokráciának az a lényege, hogy megvéd bennünket a polgári-keresztény tábor minden tagjával szemben.” /V.iktátor/ --- Bezony, a folyton gúnyát váltó, besúgó-ügynököket védeni kell!
basatu
2014. június 12. 05:47
Csak az a bibi hogy a nép/az isten adta nép/még mindíg úgy viselkedik mint az átkosba,azaz a mi bajunk a belenyugvás!
Akitlosz
2014. június 12. 03:02
A fidesz ugyan nem "az állampolgári felvilágosításért" tesz, hanem a hatalomért, annak megszerzéséért és megtartásáért, valamint a hatalmuk növelésért és a pénzért, ami a hatalommal könnyebben megszerezhető. Török Gábor mintha kezdene fidesz rajongóvá válni, ami a politológus szakmában nem jelent jót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!