Tévhitek a hatalomról

2014. június 20. 14:36

Ha valaki azt mondja, hogy akárki képes egymaga kézben tartani az ország működését, az hazudik.

2014. június 20. 14:36
sztivan
Az észtek litvánok lettek

„Azt viszont még mindig senki nem magyarázta meg, mi lehet annál jobb, mint ha az összes szaktárca és államtitkárság egy gyalog nagyjából húsz perc alatt bejárható körön belül van.

Eközben a háttérben a központosítás minden eddiginél nagyobb. Tegnap a Parlamentben elhangzott a zombiminisztérium szó is, és valóban, minden háttérbe kerül a Miniszterelnökség mögött, ahol Lázár János meghozza a valódi döntéseket a tárcák helyett.

Ha most egy átlagos vállalat vezetője azt mondaná, hogy minden egyes döntéssel saját maga próbálkozik, a céges orvos előbb-utóbb elmagyarázná neki, hogy a legjobb két hét szabadság lenne valamelyik távoli erdő csendjében. És ez nem Lázárról szól. Hanem arról, hogy ha valaki azt mondja, hogy akárki képes egymaga kézben tartani az ország működését, az hazudik. Mindegy, a cég legfeljebb csődmegy, aztán két hét múlva újjáalakítják más néven.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2014. június 21. 13:05
"Ha valaki azt mondja, hogy akárki képes egymaga kézben tartani az ország működését, az hazudik. " És ki mondta ezt??
kjkj945
2014. június 20. 14:44
http://trollfesz.cc/fun/225893
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!