Lobbikról és a szabadságról I.

2014. június 05. 10:29

A homoszexuális viselkedésmód nem tekinthető „normálisnak” sem társadalmi, sem pedig biológiai értelemben. A homoszexualitás normalitását és kötelező elfogadását a meleglobbi követeli.

2014. június 05. 10:29
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„A homoszexuálisok manapság előszeretettel hivatkoznak az antikvitásra, ahol teljesen »normális« és »elfogadott« volt a homoszexualitás, s ezt állítják gyakorta szembe a kereszténység »prűdségével«. Most csak egyetlen gondolatot idéznék. Marcus Aurelius, a filozófus-császár Elmélkedések című művének első könyvében felsorolja mindazokat, akiknek hálával tartozik. A leghosszabban atyját dicséri, aki »lemondott a fiúkkal való szerelmeskedésről«. Vagyis miközben a homoszexualitás valóban része volt a mindennapoknak, ezt a viselkedésformát akkor sem tartották »normálisnak«. Amúgy az ókori gladiátorképzőkben, a spártai laktanyákban vagy a római légiósok között a homoszexualitás nem elsősorban a szexről, hanem a hatalomról szólt. Mint a börtönökben. 

A zseniális Remény rabjai című filmben fel is tűnik ez a »hatalmi aktus« a »nővérek« névre keresztelt csoport kapcsán, akik megerőszakolják rabtársaikat. A néző pedig kifejezetten megkönnyebbül, amikor az amúgy aljas és szemét börtönőr agyonveri a »nővérek« vezetőjét. A homoszexuálisok másik érve, hogy az állatvilágban is normális az effajta viselkedés. Nem, nem az. Az állatvilágban mindig valamilyen drámai változás okán következik ez be. Mint a Rejtett dimenziók című könyvben ismertetett patkánykísérletben. Egy adott területen patkányparadicsomot hoznak létre, majd fokozatosan növelik a populáció létszámát. S egyszer csak elérkezik a kritikus pont: a patkányok bizonyos egyedszám felett hihetetlenül agresszívek lesznek, felfalják utódaikat és a hímek között kitör a homoszexualitás. Majd a populáció létszáma mindezek következtében felére zuhan vissza, s ekkor helyre áll a rend. Egyszóval véleményem szerint a homoszexuális viselkedésmód nem tekinthető »normálisnak« sem társadalmi, sem pedig biológiai értelemben. A homoszexualitás normalitását és kötelező elfogadását a meleglobbi követel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 376 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. június 06. 07:07
Az oroszok nem tiltjak a homoszexualitast, csak annak propagalasat kiskoruak fele. Nem ugyanaz.
=nessuno=
2014. június 05. 23:11
Idióta.
Besewayo
2014. június 05. 21:08
Méghogy "meleg"... Kurva anyátok. buhi, buzeráns, buzerátor, buzi, buznyák, buzogány, csira, csíra, csiribiri, faszleső, faszrázó, fasztolvaj, ferde, gabika, gennygóc, genyóláda, gyökér, homi, homokos, kajmán, kandúr, kanibaba, kétéltű, kislány, kurva, langyos, meleg, műanyag, nagyi, ratyikutya, retvás, rezsó, spanglis, spermahajder, szokeráló, szokerálós, szopós, tátó, tátos, tengerpart, zsanmari...
Box Hill
2014. június 05. 20:59
"a Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás." Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasséág zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!