Fuss, mackó, fuss!

2014. május 30. 08:20

A magyar vadász agya akként működik, hogy ha konfliktus van kilátásban, ami farkasban, medvében vagy ecsetfülecskéjű hiúzban testesül meg, és eltéveszti az államhatárt, azonnal lelőni, kibelezni, elpusztítani.

2014. május 30. 08:20
Seszták Ágnes
MNO

„Azon egyedi esetekben, amikor Romániából vagy Szlovákiából áttéved egy-egy védett vad, a magyar vadászok dicséretes gyorsasággal azonnal le is lövik őket. Szemernyi kétség vagy aggály nélkül. Most legutóbb egy Hubertus vadászkitüntetéssel megajándékozott puskás ember lőtt agyon egy idetévedt nyomorultat azzal a magyarázattal, hogy vaddisznónak nézte. Mire a rendőrség észbe kapott, a mackó koponyája kifőzve, bundája lenyúzva, emléke eltemetve.

Így kell ezt csinálni, a magyar vadászat, mint félreértett sporttevékenység, nagyobb dicsőségére. A honi vadászok, nem tudni, milyen minősítés illene rájuk, fütyülnek mindenfajta nemzetközi egyezményre, vadvédelemre, állatvédelemre, kihaló félben lévő fajok mentésére. A magyar vadász agya akként működik, hogy ha konfliktus van kilátásban, ami farkasban, medvében vagy ecsetfülecskéjű hiúzban testesül meg, és eltéveszti az államhatárt, azonnal lelőni, kibelezni, elpusztítani. Akkor nincs probléma.

Az biztos, hogy rajtam kívül még néhányan alaposan kiakadnak ezen az oktalan vérengzésen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. május 30. 12:59
Ágika,ennyire nincs miről írni a zsemnyin zsipaonál??
tango47
2014. május 30. 11:19
A vadászok általában sportszerű emberek. Abból lsz hír, ha hülye keveredik közéjük.
Ellensúly
2014. május 30. 10:37
Szép dolog az általánosítás, demagóg Ági néni!
luga
2014. május 30. 09:24
Sajnálom. Nem szeretnék szembe találkozni egy medvével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!