Mégsem lehet más

2014. május 08. 10:00

A komoly élettapasztalattal rendelkezők tudják, hogy minden rossz kicsiben szokott elkezdődni, ezért sokatmondó, hogy az LMP emberei „kocsmatartozást” hagytak maguk után.

2014. május 08. 10:00
Petrin László
Magyar Hírlap

Több mint elgondolkodtató esemény történt Felcsúton, amikor Schiffer András, az LMP társelnöke áprilisi országjárása közben Székesfehérvárra menet megállt a településen, hogy találkozzon Szatmári Ildikó és Varga György felcsúti lakosokkal, a párt Fejér megyei országgyűlési képviselő-jelöltjeivel. A randevú helyszíne egy kis kávézó volt, történetünk szereplői szerényen fogyasztottak, mindössze három kávét rendeltek. Bankkártyával szerettek volna fizetni, de mivel a kávézóban erre nem volt mód, a kedves személyzet a közeli bankautomatához irányította őket. A politikusok megígérték, hogy felkeresik a gépet, majd visszatérnek. 

Később kiderült, hogy ez az oda-vissza négyszáz méteres távolság leküzdhetetlennek bizonyult, hiszen a mai napig sem érkeztek vissza tartozásukat kiegyenlíteni. Az LMP politikusai elmentek, az adósság maradt. 

A komoly élettapasztalattal rendelkezők tudják, hogy minden rossz kicsiben szokott elkezdődni, ezért sokatmondó, hogy az LMP emberei »kocsmatartozást« hagytak maguk után. Az a baj, hogy egy magát a többitől a nevében – úgy látszik, csak abban – is markánsan elhatároló párt a napi gyakorlatban semmivel sem különbözik azoktól, akiket meg akar haladni. Az a baj, hogy ezek a kicsinyes, pitiáner színvonalon álló »kocsmaadósságot« maguk után hagyó politikusok később lelkiismeret-furdalás nélkül elmentek Székesfehérvárra kampányolni, és ott rezzenéstelen arccal papoltak tisztességről, becsületről, korrupciómentes politikáról. Schifferéknél nem lehet más a politika, mert ők maguk a gátjai. Nem attól lesz más egy párt politikája, ha azt néhány önjelölt népbutító csupán szavakkal annak titulálja.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
valattila1
2014. május 08. 16:17
Ez valóban kínos, bár valószínű, h elfelejtették, és nem szándékos volt. De hogy erről egy országos lap cikket (?) jelentessen meg, az több, mint epic.
llnnhegyi
2014. május 08. 13:09
Nem az LMP védelmében. Kedves blogger úr.A fékevesztett hazgságok is illen kis hamisakkal kezdődnek. Gondold át!
MZ/X
2014. május 08. 12:44
Sőt! Egyes helyi szemtanúk szerint Schiffer András jobbra keverte meg a kávéját, ezzel is igazolva lappangó náci mivoltát.
jégecet
2014. május 08. 12:39
A mocskos náczi korcsmáros nem átallotta pimf 3 kávé ára miatt feljelenteni a Magyar Hírlap firkászánál Schifferéket. Aljas egy létforma, oh, Discordia! Ahelyett, hogy megtiszteltetésnek vette volna, hogy a koszos kis falusi kávézójába betették egyáltalán a lábukat, rinyál itt pár csésze fekete ki nem fizetett árán. (már, ha így volt)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!