Visszafizetem a kétmillió forintot

2014. május 28. 07:40

Mindenkeppen szeretnék Pethő Andrásnak, az origo.hu újságírójának legalább a mai napon egy kis élvezetet szerezni, ezért a megnevezett utak során felhasznált kétmillió forintot rögvest az állami költségvetés rendelkezésére bocsátom.

2014. május 28. 07:40
Lázár János
Lázár János
MTI OS

Az alábbiakban kívánok eleget tenni az origo.hu portál újságírójának érdeklődésére, az államtitkári megbízatásommal kapcsolatos utazásokról:

1. Az elmúlt két évben a legkevesebbet utazó kormánytagok közé tartoztam. Ezzel együtt is megtiszteltetésnek tekintem azt a figyelmet, amelyben a média egyes szereplői - most nem részletezendő okból, esetleg megbízásból - részesítenek.

2. Örülök, hogy a független magyar bíróságok fontosnak tartják, hogy megismerjék utazási szokásaimat. Készséggel állok utazási szokásaim részleteivel is a független magyar bíróságok rendelkezésére.

3. Nagyra becsülve az origo.hu hírportál elfogulatlan, objektív és korrekt tájékoztatását, értékelve az átláthatóság és a magyar költségvetés védelme érdekében végzett munkájukat úgy döntöttem, hogy lemondok a számomra törvényben biztosított utazási költségtérítésekről.

4. Mindenkeppen szeretnék Pethő Andrásnak, az origo.hu újságírójának legalább a mai napon egy kis élvezetet szerezni, ezért a megnevezett utak során felhasznált két millió forintot rögvest az állami költségvetés rendelkezésére bocsátom.

Lázár János 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. május 28. 19:48
Innentől kezdett el érdekelni, hogy vajon miért és kivel utazott :D
Rockpapa
2014. május 28. 17:13
Sajnos Lázárral,Rogánnal,meg néhány Fideszes vezetővel nagyon elment a ló.Ez fogja párt vesztét okozni.Pöffeszkedő, pénzéhes, gátlástalan hülyék lettek.Ők lesznek legközelebb a rabszíjon vezetett, lehorgasztott fejű,médiasztárok.
gross
2014. május 28. 13:36
Szerencsére a kemény, versenyszférában lehúzott évtizedek után már nem okoz gondot neki 2 millió forint befizetése vagy csehországi vadászat szervezése... Kockáról kockára.
trespass
2014. május 28. 12:06
"Háromszor lopja ezt még vissza a közösből Lázár János!" :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!