Le vagy tojva, Unió!

2014. május 26. 08:28

A szocik már ott tartanak, hogy az áprilisban kapott szopórollerrről is leszédültek, elvesztették a második helyet és ha ez nem lenne elég, Budapestet is.

2014. május 26. 08:28
Fabius
Varánusz

A második tanulság a hihetetlen kreatív módon csak az MSZP Mohácsa néven emlegetett számszerű eredmény. Nos, a szocik már ott tartanak, hogy az áprilisban kapott szopórollerrről is leszédültek, elvesztették a második helyet és ha ez nem lenne elég, Budapestet is. A fővárosi értelmiségnek és baloldali idősebbeknek látványosan lett elege abból, hogy a szociknál mindig van - és amíg nem változnak, lesz is - egy simongábor, ha az nem akkor szkinhed Molnár, szóval olyan valaki akinek a szaros gatyáját lehet lengetni a nép előtt. Összefogás kényszer nem nyomott senkit, így mindenki szavazott a baloldalon arra akit gondolt: az idősebbek Gyurcsányra, a fiatalabbak az Együttre, a zöldek az LMP-re. Az MSZP meg az első eredményeket látva úgy érezte magát, mintha a választók kirúgták volna a bányászbéka alól a lábat, és ők szorultak a segge alá: a fővárosban messze alulmúlva az országos átlagot nem a pártok sorrendjében, hanem a baloldali pártokéban lettek harmadikok a szinte egyformán végzett Együtt és DK mögött. Szerintem amíg Mesterházy ecpec kimeheccel számolgatta a lemondok-nemmondokot, addig Horváth Csaba a fotelkarfa rojtosra karmolása után cafatokra tépte a főpolgármesteri jelentkezőlapját. (…)

További érdekes tanulság, hogy az elkötelezett Jobbik szavazókat mennyire nem tántorította el a KágéBéla ügy. Szerintük úgy látszik az teljesen oké, ha egy képviselőjük idegen hatalmaknak dolgozik így vagy úgy. Béla úr - elvileg - mandátumot szerzett, így nincs akadálya, hogy tovább lobbizzon Putyin barátjuk érdekeinek megfelelően az Európa Parlamentben. Ha nem volt világos akkor most mondom, ez még csak titok sem volt, ügynök úr a saját szájával találta mondani: »továbbra is azért fog dolgozni, hogy minél előnyösebb stratégiai, energetikai és politikai együttműködés alakuljon ki az Európai Unió és Oroszország között.« - vagyis lófaszt, Mama, nem titeket fog szolgálni mert rá is szavaztatok a Jobbik EP listáján, hanem Putyin elvtársat. Ha nektek tényleg ez kell, mert szerintetek a nagy medve és a szent turul szerelemgyerekéből szép utódok lesznek, legyen, éppen csak innentől ne ti akarjátok megmondani ki mennyire magyar meg hazafi.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Quo Vadis
2014. május 26. 11:17
Klaus elmondása szerint a kommunizmus bukása után eltelt 25 évben most először nehezen szánta rá magát, hogy leadja a szavazatot, a pártok programját pedig el se olvasta. A volt államfő emellett bejelentette, hogy nem ismeri el az Európai Parlamentet.
Quo Vadis
2014. május 26. 11:17
Nahát, nahát, Klaus is antiszemét náczi lett?:) Václav Klaus, korábbi cseh államfő szerint fölöslegesek az EP-választások, mert az alacsony részvételi arány miatt nem adnak valós demokratikus legitimitást az Európai Parlamentnek. “Az alacsony választási részvétel annak bizonyítéka, hogy egyre több ember tudatosítja, miszerint egy központból irányítani Európát tévedés” - mondta Klaus a sajtónak nyilatkozva, miután leadta a szavazatát.
kukagyerek
2014. május 26. 08:53
Te idióta! Majd amikor döglődeni fog Európa a ruszki gáz hiánya miatt, kurvára jól fog jönni majd egy "kovácsbéla" aki esetleg rátudja venni Putyint arra, hogy egy kis életmentő gázt, azért mégis csak adjon az eu-nak. Ha ugyan igazak azok a mocskos rágalmak, amit te is pampogsz itt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!