Ha én MSZP volnék

2014. május 20. 09:59

Ha én MSZP volnék, és úgy érezném, hogy bukásom ellenére még mindig sok ember vár tőlem valamit, lázas tevékenységbe kezdenék. Először is visszanöveszteném hetyke kis d’artagnanos bajuszkámat és kecskeszakállamat.

2014. május 20. 09:59
Andor Mihály
Galamus

Másodszor, naponta öt sajtótájékoztatót tartanék: reggelit, tízórait, délit, ötórait és vacsorára egyet. Az elsőn nyíltan kijelenteném, hogy ez így tovább nem mehet, a pártnak meg kell újulnia. A másodikon fennen hirdetném, hogy a megújuláshoz őszinte, mély, saját hibáimat feltáró elemzésre van szükségem. A harmadikon megosztanám azt a felfedezésemet, hogy a megújulás érdekében az érzelmi politizálást kell előtérbe helyezni az értelmi politizálással szemben. A negyediken két témát érintenék: egyrészt bevallanám, hogy nem szántottam föl eléggé az országot, és nem mozgattam meg elég hegyet, másrészt elárulnám, hogy megérett bennem a dac a még mélyebb szántásra és még keményebb hegymozgatásra. Az ötödiken beszámolnék arról a választmányi ülésről, amely döntött a párt megújulásáról. Ennek jegyében egy fél évig minden marad a régiben. A jó megújuláshoz idő kell. »Ahogy a csillag megy az égen« – tenném hozzá. Aki ennél gyorsabb megújulást sürget, az árt a pártnak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. május 20. 23:43
...d'artagnanos bajusz, szakáll?!...Dehogyis, a köpcös pufók, együgyű Sancho Panzáé, aki már maga is kénytelen volt felismerni, hogy egykori hórihorgas főnöke valójában félkegyelmű...
Burmin
2014. május 20. 19:32
Galamuszi Andor nagyot ugrik. Amíg volt zsé nem győzték ajnározni őket. Most meg beléjük rúgnak. Ha én Mesterházy volnék jól ..csán rúgnám ezeket a dörzsölődzsőket és fejüket Mimike WC-jébe dugnám.. Jut eszembe újra lesz Szárszó Fajkasházy birtokán, újra lehet jókat röhögni....
atila68
2014. május 20. 19:27
Innen nem kérdés, hogy ki pénzeli a Galamust. Ugyanaz aki Ágnest.
kuwiq
2014. május 20. 18:35
ezek szerint mégiscsak van valami a mno infóban, hogy a dinka meg a kibőgő betámadják a maszopot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!