Végtelen konszolidáció

2014. április 16. 08:23

Kétharmad az kétharmad. A számokkal nem lehet vitatkozni. Konszolidáció vagy halál. Házunk előtt két konszolid áll.

2014. április 16. 08:23
Uj Péter
NOL

„Kerek perec. Meg lett mondva. Konszolidáció lesz, ha a fene fenét eszik is. Ha kiskorú romák potyognak satöbbi. Konszolidáció lesz. De akkora, hogy a fal adja a másikat. Ébresztő 05.30-kor, egyéni tisztálkodás, 06:00-tól konszolidálás, öltözete 14 mintájú konszolidáló fölső, tornanadrág, tornacipő. Három kör konszolidálás a felcsúti stadion körül.

Azon nyomban legitt tehát féktelen konszolidáció látszik kibontogatni turulszárnyait. Megszálasi emlékmű, hogy oda ne rohanjak. Lázár kulturált-európai figyelmeztetőleg betámadja ezeket a szemét, imperialista, gyarmatosító norvégokat, még mielőtt ránk oktrojálják a norvég tankok az LMP-s pártállamot, aztán Schiffer ablaka alá építenek Vasas-stadiont vagy nem tudom, Csiba Katalin titkára ezereurós cipőben lesmárolja a Kolorban Zimány Lindát, aztán mellbe rugdossa a nyugdíjasokat a Rózsadombon. Hiányzik ez valakinek? Az lesz az első dolguk, hogy elvitetik Kálmán Olgát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2014. április 16. 15:30
Utoljára Castrótól hallottuk ezt: "Kommunizmus, vagy halál." Azután mi lett a vége? Se kommunizmus, se halál, csak csendes agónia. Ez vár rátok is. A két "konszolid" mellett meg ott áll két ción és azt üvölti, izmus -izmus, meg ció ció mért hagytál engem. Azért, ebben is van némi ráció.
6qwasyx
2014. április 16. 14:43
„…az autokratikus pártok vezetői is rendszeresen azzal hozakodnak elő, hogy a nemzetnek minden energiáját és erejét a közös célokra kell fordítania, és ebben a törekvésben csak akadály lehet a túlságosan polarizált pártversengés, ezért annak elejét kell venni…. Demokratikus aggregáció nélkül az ellenvélemények elfojtása igazságtalansághoz, a kívül rekedők elégedetlenkedéséhez, a bejutók korrupciójához, végső soron erőszakhoz, nagyobb instabilitáshoz vezet. …ha nincs valódi pártversengés, akkor az állampolgároknak nem marad semmi: sem szabadság, sem részvétel, sem stabilitás.”
brabant89
2014. április 16. 14:13
Fantasztikus nyelvi bravúr. Zenei hasonlattal, variációk egy témára, ahol a téma a "konszolidáció" szó, ezt variálja Uj Péter. Az is világos a szöveg alapján, hogy UP nem hisz abban, hogy a Fidesz vissza venne a tempóból, stílust váltana, hiszen akkor nem a "megszálasi" emlékművel kezdenék az új ciklust Orbán írásos (!) ígéretét megszegve, meg Lézer nem a norvégokat izélgetné. "Ébresztő 05.30-kor, egyéni tisztálkodás, 06:00-tól konszolidálás, öltözete 14 mintájú konszolidáló fölső, tornanadrág, tornacipő. Három kör konszolidálás a felcsúti stadion körül." Ez is zseniális paródia. Bár valószínűleg csak az tudja értékelni, aki volt katona, annak ismerős a szöveg.
Ángyán Páván
2014. április 16. 14:02
Új Péter a régi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!