A demokrácia bosszúja

2014. április 17. 10:43

A jobb helyzetben lévők bármennyire szeretnék ledúrni is magukról a leszakadók problémáját, egy ország vagyunk. A battonyai munkanélküli szavazata ugyanannyit ér, mint Konrád Györgyé – ez a demokrácia bosszúja.

2014. április 17. 10:43
Tanács István
NOL

„A baloldalnak, ha akar még tényező lenni a magyar politikában, vissza kell találnia oda, hogy a biztonság leginkább hiányolt elemeit önmagában a piac nem teremti meg. Arra az önző elképzelésre, hogy Budapest és a nagyvárosok holmi »modernizációs központok«, nemzetközileg »versenyképesek«, vagyis megérdemelten szívják el az erőforrások javát az ország többi része elől, a vidéki szavazók a szélsőjobb favorizálásával válaszoltak.

Nemcsak a »barbár« »Hunnia«, hanem a polgáriasultnak tartott »Pannónia« is mindinkább elfordul a liberalizmussal megkülönböztethetetlenül egybeolvadó baloldaltól.

Ráolvasással – hülye népezéssel, irigyezéssel, kádáristázással és rasszistázással – a helyzet nem befolyásolható. Azon már túl vagyunk. Érdemi megoldás kell, amelyben nem lehet az vezérfonal, hogy minden rossz, amit a Fidesz csinál. (...)

A jobb helyzetben lévők bármennyire szeretnék ledúrni is magukról a leszakadók problémáját, egy ország vagyunk. A battonyai munkanélküli szavazata ugyanannyit ér, mint Konrád Györgyé – ez a demokrácia bosszúja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2014. április 18. 10:57
Érdekes, mennyi ember meg tud világosodni egy második pofontól!
kjkj945
2014. április 17. 16:09
nolti! Melyik demokráciáé?? A népié??
kulakman
2014. április 17. 15:47
A demokráciának nincsen bosszúja , a demokráciának igazsága vagyon , mégpedig az ,hogy a battonyai segédmunkás szavazata, meg az enyém is pont annyit ér, se többet se kevesebbet , mint a gyuri bácsié!!!
balbako_
2014. április 17. 14:47
Nocsak a NOL kezd normális lenni? (Ámbár mi tagadás a Konrádozásnak van egy kis antiszemita stichje)Kíváncsi vagyok a nagy szobordöntögetők lenyelik-e, vagy a mi antiszemitánk nem antiszemita elve érvényesül tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!