A nagy terem sarkában

2014. április 23. 11:54

A szocialista párton belül állig felfegyverzett támadás indult a folytonos liberális nyomulás, a belvárosi megmondóemberek ellen, akik unos-untalan bele akarják gyömöszölni az MSZP-t abba a zsákba, amelyikre rajtuk kívül a kutya sem kíváncsi.

2014. április 23. 11:54
Tamás Ervin
NOL

„A szocialista párton belül állig felfegyverzett támadás indult a folytonos liberális nyomulás, a belvárosi megmondóemberek ellen, akik unos-untalan bele akarják gyömöszölni az MSZP-t abba a zsákba, amelyikre rajtuk kívül a kutya sem kíváncsi. Királycsinálók akarnak lenni kívülről, de ezzel csak zavart, bizonytalanságot okoznak.

Eszményeik idegenek a baloldaltól, fölényeskedő okoskodásaik éppen a lényegi kérdéseket hagyják árnyékban, s roppantják össze azt az önbizalmat, amelynek hiányában az MSZP karakteres politikája kap gellert. (...)

Persze lehet, hogy csak a mi életünk idegenedett el tőle, de ez voltaképpen mindegy, a lényeg, hogy nem passzol a közeghez, amely nem honorálja vagy meg sem hallja. Bizonyára az a zömmel budapesti értelmiségi réteg, amelyre Török Zsolt gondol, másként magyarázza a fiaskót és másutt talál mentséget, de ennek betudni a kormányváltók méretes vereségét veszélyes önámítás.

Mert ugyan ki fogta vissza az MSZP-t abban, hogy megtartsa vagy visszaszerezze vidéki bázisát? Kik maszatolták össze a leszakadó térségek lakóihoz intézett mondandóját, ki akadályozta meg személyes jelenlétüket, akcióikat?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. április 24. 08:08
nolte! werber is megmondotta összefosás?? bukta! Ja csak kellett brácsa (aki sunyiló) böszme fodros a patkóba!
locsaba
2014. április 23. 19:39
barmok, mé veszekedtek, amikor verekedni is lehet?
ottapont
2014. április 23. 18:01
Bizonyára az a zömmel budapesti értelmiségi réteg, amelyre Török Zsolt gondol, másként magyarázza a fiaskót és másutt talál mentséget Naná! :D A kocsikázó Stirlitz meglátta az út mellett stoppoló Müllert. Gonoszul elvigyorodott, majd elhajtott mellette. pár perc múlva ismét észrevette, amint Müller kétségbeesetten stoppol az út mentén. Ez még háromszor megismétlődött. Stirlitz gyanút fogott. A tizedik alkalom után fény gyúlt az agyában: Aha, ez körforgalom! - gondolta Stirlitz.
GV0917
2014. április 23. 15:48
..."akik unos -untalan bele akarják gyömöszölni az MSZP-t abba a zsákba,amelyikre rajtuk kívül a kutya sem kíváncsi...." Nos Ervinkém! Te ugyan annak a zsáknak a foltja vagy, amelyre szerinted a kutya sem kíváncsi! Ezért ne bízzatok a lompos farkú ebekben, mert ott hamar az lesz, hogy a "farok" csóvál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!