Nincs lejjebb

2014. április 10. 09:19

A parlament látképe elszomorító. Az 1998-as Fidesz szavazói eltűntek. Talán érdemes volna próbálkozni velük.

2014. április 10. 09:19
Tallián Miklós
hvg.hu

3. A baloldali kormányváltó koalíció nem kapott ki eléggé, így sajnos még mindig nem fogják megérteni, hogy hiába igyekeznek, nincsenek minimálisan értelmes válaszaik sem szinte semmilyen kérdésre. Még annyit sem tudnak mondani, mint a Fidesz.

4. Bejutott az LMP, ami inkább szomorú, mint vidám. Egyrészt, mert azt képviselik, amit. Másrészt egy 5% környékén vegetáló, szintén som szavazót vesztő urbánus kommunista párt pont ugyanannyit tud hozzátenni a javuláshoz, mint többiek, azaz semmit. Ráadásul innen nincs is esély harmadik erővé válni, és nem elsősorban azért, mert a mainstream baloldali értelmiség utálja őket, hanem mert a demagóg baloldal tele van az összes összes többi párttal, ráadásul az LMP a szintén két nagy pártot favorizáló 2010 előtti alkotmányos rendszer visszaállításán, azaz lényegében maga ellen dolgozik.

Eközben eltűnt egy csomó szavazó, akik könnyen lehet, hogy a mostaninál gazdaság- és vállalkozásbarátabb 1998-as Fideszre, az antikommunista liberális pártra, vagy valami ilyesmire talán szavaznának. Megpróbálni talán érdemes volna. De indulniuk nekik is csak tisztességes versenyben volna szabad.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2014. április 11. 07:18
T.M. nektek, a fizetett bértollnokoknak, a libásnak, a meseházynak, a gyúrcsótánynak még van lejebb.
ormányos csillós
2014. április 10. 23:15
Nemsokára nagy nap jön el: április 20-án hatalmas államférfi születésének 125. évfordulóját ünnepelhetjük. Neve: Adolf Hitler
allover
2014. április 10. 21:33
Glycolféleséggel édesítetted a reggeli teádat? Normáálliis?
elfelejtette
2014. április 10. 18:04
Krokodilkönnyeket hullajtok taljánmakiért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!