Zsidó népszavazást Trianonról!

2014. április 18. 07:07

A Magyarok Világszövetsége nevű izé választás elé állítja a magyar zsidókat: vagy nekik is fáj Trianon, vagy nem lesznek teljes értékű magyarok. Bármit jelentsen is ez.

2014. április 18. 07:07
Seres László
Seres László
hvg.hu

A legcélszerűbb az volna, ha rendeznénk egy ügydöntő népszavazást külön a magyarországi zsidóknak, tehát a nemzethű asszimilánsoknak éppúgy, mint a kirekesztő nemzetárulóknak, és akkor majd szépen eldöntik, mi a pálya:

Egyetért-e Ön azzal, hogy Trianon fáj?

- Igen

- Nem

- A múltkor fájt, de bevettem egy Cataflamot, és elmúlt.

Nagyon szépen megkérjük zsidó honfitársainkat: saját jól felfogott érdekükben ne akarják, hogy ne tekintsük őket a magyar nemzet szerves, teljes értékű részének. Volt már ilyen, és nem lett jó vége.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2014. április 18. 17:50
Valami befolyása volt a zsidóknak az I. vh végkimenetelébe, ha mást nem, elérték az USA hadba lépését, aminek ára a Palesztinára vonatkozó, Balfour nyilatkozatban lefektetett joguk lett. Az Osztrák-Magyar Monarchia a zsidók Új Kánaánja volt. Nemzetállamokra való felbontása nacionalizmust és zsidóellenességet eredményezett. Kevesebb sérelem okozása elejét vette volna az őket ért hátrányos szabályoknak. Pl. az Erdélyből menekülő értelmiségieknek kellett több állást biztosítani a numerus clausus árán.
pkarcsi
2014. április 18. 17:18
Tele már a hócipő a szidok mindenfajta emlékezéseiről.
mantelman
2014. április 18. 17:15
Seres, mikor kérsz már bocsánatot azért, hogy agresszív cionistaként követelted Irak lerohanását?
ottapont
2014. április 18. 16:20
Egyetért-e Ön azzal, hogy a holocaust fáj? - Igen - Nem - A múltkor fájt, de bevettem egy Cataflamot, és elmúlt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!