Ösz-sze-fogás, avagy most egy kicsit csendben kéne lenni

2014. április 11. 12:04

Most egy kicsit csendben kéne lenni. Csendben lenni Magyar Bálintnak és Ara-Kovács Attilának. A nagyívű elemzőknek, akik nem értik meg, hogy nem mindegy, hogy kitől jön az elemzés, és aminek a vége persze mindig az: SZDSZ.

2014. április 11. 12:04
Sebők Miklós
Dinamó Műhely

Csendben lenni az ATV-nek. Kálmán Olgának, aki a Nap TV esti kiadását próbálja megteremteni napról-napra, fáradhatatlanul, Bokrossal, Fodorral, Gyurcsánnyal és ha néha feltétlenül kell egy nő is, akkor G. Nagyné Maczó Ágnessel. A sajtóklubbal, Havas Henrikkel és az 1988-as reformkomcsi »árnyékkormányával«.

A Galamusnak, az Álló világnak, egyáltalán az egész Chartás brigádnak. A cél jó, a jakobinizmus nem, az Amerikai Népszava többet visz, mint hoz. Csendben a hvg-444-ujpéter-index-nek, ahol neoliberálisok, paleo-konzervatívok és anarchokatolikusok oktatnak modern baloldalról, ahol 1 simongábor több mint 1o rogánantal. Ja, ha már itt vagyunk, a »független rendszerkritikai értelmiségnek is«, aki a választások előtt a Fidesz kétharmad létrehozására buzdított - vagy ha nem tudta, hogy arra, az annál rosszabb. ()

A padlón vagyunk, pihenjetek, vagy a változatosság kedvéért most üssétek azt aki mozog. A padlón vagyunk, ezért a nulláról kell kezdeni. Bázis alapú tervezés - csak hogy ti is értsétek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karakán
2014. április 11. 18:37
szóval,csak az érdeklődés kedvéért kérdem,ma ebben az országban csak nácik és zsidók élnek? mert nagyon errefelé tendál a dolog...mert ha valaki nem úgy gondolkodik,mint az álbaloldal,akkor rögtön náci,rasszista,antiszemita lesz,még akkor is,ha önnönmaga is zsidó(lásd Schiffer-ügy)miért erőszakolja másokra saját véleményét bárki??? ezek beszélnek demokráciáról..max.democsokraták!
tango47
2014. április 11. 16:25
A legjobb taktika a baloldallal szemben, ha még csak nem is kommentálja őket a jobboldal. Egyre mélyebbre és mélyebbre ássák magukat. Már alig látszanak ki a homokból, de csak őrjöngenek. A józanabb hangok csak erősítik a szabályt.
kjkj945
2014. április 11. 13:41
DM SM! Vissza-fogás náluk???? Ez ki van csukva!!!
balbako_
2014. április 11. 13:14
Röviden, tömören a holdudvar is bukott. (Nem most, már 2010-ben csak eddig elhúzták)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!