Gyönyörködjünk!

2014. április 07. 08:34

Szégyellem ezt az országot, amelyben élek.

2014. április 07. 08:34
Mihancsik Zsófia
Galamus

„Lehet szidni a demokratikus ellenzéket, lehet elemezgetni a szarvashibáikat, de nem tudok elképzelni olyan ellenzéki bűnt, amelyik ennek a rettenetes országrontó pártnak és beteg lelkű vezérének akár csak a kicsinyke arányú győzelmét is indokolta volna. Nem tudok elképzelni olyan ellenzéki bűnt, amelyik a mocskosszájú és szolgalelkű Zsigó Róbert vagy a mocskosszájú és gátlástalan gyarapodó Rogán Antal győzelmét indokolhatná. Csak hát a magyarnak Zsigó és Rogán kell. Vagy ha nem kell, akkor is úgy gondolja, hogy Teket Melinda és Kerék-Bárczy Szabolcs azonos minőségű ember és politikus Zsigóval és Rogánnal, és akkor ugyan mi a jó büdös francért menne el szavazni.

 
Kész.

Igen, tudom, a népet nem lehet leváltani. De felmenteni sem. (...)

(Ja igen: külön köszönet az újdonsült magyar állampolgároknak, akik nem itt élnek, de rólunk szavaztak, eddig 95,37 százalékban a zsarnok pártra. Második náluk a csendőrpárti kistestvér.) (...)

Mindenesetre én szégyellem magam amiatt, ami vasárnap történt. Szégyellem ezt az országot, amelyben élek, akkor is, ha tudom, milyen mérhetetlen mennyiségű hazugság, uszítás, manipuláció és visszaélés vezetett ehhez a gyalázatos eredményhez.

Végül (a fentiekhez képest) egy egészen jelentéktelen magánközlendő: az újabb tragikus négy év küszöbén úgy látjuk, el kell gondolkoznunk a Galamus sorsáról is. Kérem a kedves olvasókat, vegyék figyelembe ezt a tényt, ha most és a következő napokban a megszokott tartalmakat esetleg nem találják a honlapon.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2014. április 07. 16:46
Nagy tévedésben vagy mocskosszájú mihalcsik! A választó nem gondolja, hogy Kerék- Bárczy és Teket Melinda "azonos minőségű ember és politikus". Ezért nem nyertek a "minőségek"! Kerék-Bárczynak szép kacskaringós útja lenne a példa? Antall Józseftől, Bokrosig, Gyurcsányig? Normális vagy te? Ezt nem példaképnek, hanem karrieristának nevezik. "(Ja igen: külön köszönet az újdonsült magyar állampolgároknak, akik nem itt élnek,"... Hát arra emlékszel-e mocskos és mosdatlan szájú amikor az szdsz holt biztos volt a nyerésében, (mert a zsidó magyarok Izraelből, tömegével repültek át szavazni rájuk)? Az nem volt probléma ugye, csak a kettévágott magyarság szavazata fáj!
catalina9
2014. április 07. 15:20
Stanc 2014. április 7. 13:34 Ja, én is szégyellem, hogy komprádor Mihancsik Zsófikákkal, gyf-kel, bajanikkal, stb... kell egy országban léteznem!" Szereztek pár ezer szavazatot! A Fidesznek!
Sulammit
2014. április 07. 13:50
Na ezt a nyilatkozatot tennéd meg a demokratikus Franciaországban! A pofádat szétvernék a demokratikus franciák!
Stanc
2014. április 07. 13:34
Ja, én is szégyellem, hogy komprádor Mihancsik Zsófikákkal, gyf-kel, bajanikkal, stb... kell egy országban léteznem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!