A népet le kell váltani

2014. április 23. 11:44

Mit akar hát ez a pofátlan álellenzék a néptől? Miért kellene ezt a népet leváltani? Ki a bűnös itten? A magyar nép?

2014. április 23. 11:44
Kertész Ákos
Amerikai Népszava

Hillary Clinton nem mondta, hogy Orbán Magyarországa demokrácia. Azt mondta, hogy egy rendszer addig demokrácia, amíg a kormányzata szabad, demokratikus választások útján leváltható. A Fidesz nem váltható le,

következésképp Orbán rendszere nem demokrácia. Ezt a tényt a magyar ellenzék négy éve nem hajlandó tudomásul venni. Hogy miért, én most nem firtatom. Elmondtuk ezerszer. Júdás-pénzért. Belementek egy diktatúra választási színjátékába, melyről eleve tudható volt, hogy nem demokratikus, a föltételek nem egyenlők, a diktatúra többszörösen módosított választási törvényei és szabályai értelmében csak a diktátor pártja, a Fidesz nyerheti meg. Tudható volt, hogy csapda. Megmondtuk. Bartus László, az AN publicistái és az AN kommentelőinek többsége. (…)

Mit akar hát ez a pofátlan álellenzék a néptől? Miért kellene ezt a népet leváltani? Ki a bűnös itten? A magyar nép? Nem az a banda, amelyik puccsal megdöntötte a Köztársaság alkotmányát, a diktatúrával biztosított teljhatalma birtokában kiírt egy csaláson alapuló választást, ahol csak a diktátor és csapata győzhetett? Nem az az ellenzék, amelyik a kisujját se mozdította meg a Köztársaság és a köztársaság hiteles Alkotmánya védelmében, és mocskos harminc ezüstért elárulta a hitét, az elveit és a demokráciát, és választásnak hazudta azt a karneváli bohózattal fölérő voksolást, aminek végeredménye előre borítékolva volt?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. április 24. 09:48
Kertész Ákos: „Utálom, hogy igazam van. Nincs kedvem semmihez, nincs kedvem megszólalni… Irigykedve olvasom az Amerikai Népszavát, benne a hosszú, szenvedélyes, briliánsan okos elemző cikkeket,….. De nem csak a jobboldali csürhe rasszistázott a miniszterelnökkel az élen, a baloldali művelt értelmiségiek is, mintha egyetlen soromat sem olvasták volna, pedig ők ismerhették az egész életművemet.” Pithagorasz is halott, Newton is halott, nekem is fáj a fejem,... igaz-e Kertész hasafi.
1120
2014. április 24. 01:03
Akos Kertesz. Thank You.
tevevanegypupu
2014. április 23. 22:20
Szerencsétlen öregember. Jöjjön haza, a kutya nem fogja bántani és maradjon békében, nagyon rossz lehet idegenben gyűlölködni, itthon is lehet, itt él az egyik legnagyobb virágzó zsidó közösség Európában. Demokrácia van.Mondjon amit akar.
Jason Bourne
2014. április 23. 21:25
Szomorú dolog az időskori elhülyülés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!