Sötét évek várhatnak ránk

2014. április 13. 11:48

Ma is Horthy és Kádár Magyarországán élünk. Az emberekre sokkal erősebben hat a szociális és a nacionalista demagógia, mint hogy önálló ítéletalkotásra képesek legyenek.

2014. április 13. 11:48
Heller Ágnes
168 Óra

„Mindegyik kormány vétkes ebben, amely a rendszerváltás után kormányozta ezt a népet. Semmit sem tettek azért, hogy a szabadság intézményeinek kiépülése után a szabadság szelleme is megformálódjon. (...)

Orbán a beszédében azzal dicsekedett: a magyar Európa legegységesebb nemzete. Nos, az egységről csak annyit: a szavazók negyven százalékáról nem tudhatunk semmit, tekintve, hogy el sem mentek szavazni. Milyen egységről beszél Orbán? A Fidesz egységéről? Abban igaza van.

A választás mellbevágó tapasztalata a Jobbik fokozatos, választásról választásra haladó erősödése. (...) Nem éppen biztató, ha az ellenzék jókora része radikális jobboldali, nem pedig liberális vagy baloldali párt. Hatalomra pillanatnyilag talán nem kerülnek, de nem tudjuk, mit hoz a jövő. Az a jövő, amely igen sötétnek látszik. Valószínűleg a kíméletlen Fidesz-hatalom attól a szabadságtól is megfoszt minket, amelyet eddig birtokoltunk. Sokan stabilizációt, konszolidációt emlegetnek. Nem számítok ilyesmire. Orbántól ez alkatilag idegen. Sötét évek várhatnak ránk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 401 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bakonyibetyar
2015. április 09. 08:46
Rövid leszek: HITLER ÁGENS !
elfelejtette
2014. április 14. 12:22
Van egy komment a 168 óra webes oldalán, ami nagyjából arról szól, hogy a Kormányváltókra a nép szavazott, a Fideszre a csürhe. Agyilag zoknik teljesen.
tango47
2014. április 14. 11:12
Azért kapott hét like-ot. Milyen kiterjedt rokonsága van a banyának!
blaupanter
2014. április 14. 11:06
Heller mar csak tudja.Mar varja a sotet keszon.Senki nem elhet orokke ez a naci zsiraf sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!