Így bukott meg Orbán Viktor

2014. április 14. 18:52

Lázár János és Gyurcsány Ferenc azonnal be is jelentették, hogy mindketten indulnak a miniszterelnöki székért.

2014. április 14. 18:52
Bede Márton
444

2016.12.13

A még 2015-ben vásárolt, Hidegkuti-1 jelzésű miniszterelnöki repülőgéppel Orbán Viktor Brüsszelbe utazott. Nemcsak ő volt ott az EU központjában, hanem szinte valamennyi kelet-európai kollégája is, akiket harminc perces turnusokban fogadott egy háromtagú, David Cameronból, Angela Merkelből és Nicolas Sarkozyből álló bizottság.

Kiszivárgott információk szerint ezeken a megbeszéléseken a hangulat pont olyan volt, mint egy gimnázium igazgatói irodájában, ahol diákok kicsapásáról döntenek.

A megbeszélések után a sajtó semmilyen tájékoztatást nem kapott, azonban a Budapestre még aznap visszatérő Orbán Viktor éjszaka szlovák és román kollégájához hasonlóan rövid közleményt adott ki, amelyben bejelentette, megromlott egészségügyi állapota miatt lemond minden tisztségéről, és visszavonul a politizálástól.

2016.12.16

A Spiegel csütörtöki számában arról írt, hogy mind a három kelet-európai miniszterelnök lemondása annak köszönhető, hogy az EU legbefolyásosabb vezetői olyan dokumentumokat tártak eléjük, amelyek egyértelműen bebizonyították vagy ő maguk, vagy legközvetlenebb munkatársaik, családtagjaik érintettségét az oligate-ügyben.

A Bild úgy tudja, volt olyan kelet-európai vezető, akit nemzetközi elfogatóparanccsal szembesítettek, míg a Financial Times arról írt, hogy az EU-ban komolyan fontolóra vették egy Hágában felállítandó európai korrupciós bíróság tervét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2014. október 24. 22:49
Na azért erre a szerencsétlen balfasz Bedére már érdemes lenne ráereszteni egy pszichiátert. Elég érdekes megállapításokat tenne a mentális állapotáról a fenti wishful firkálmánya alapján.
puszika
2014. október 17. 20:26
Éhes DISZNÓ makkal álmodik!!!!!
balbako_
2014. október 17. 20:25
Ez a szar alap lopott. Bede egy plagizátor, mert leírta Gyurcsány dicstelen valagba rúgását az EU ban. Ráadásul mint a Pravda a vágyálmait írja nem a tényeket.
tango47
2014. április 15. 10:17
Hát ha csak ilyesmivel tudják vigasztalni magukat, tegyék! Merjenek nagyokat álmodni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!