A hazugságpolitika liberális kiszolgálói

2014. március 18. 18:00

Jogállami deficit: a Korrupt Párt teljes vezetősége érinthetetlen maradt.

2014. március 18. 18:00
Kovács G. Tibor
Gondola

„A Hazugságrém mögé sorakozik be a ciántablettás humanista és az önmagát egykori miniszterként adjunktusnak hazudó tan. seg. A hazugságpolitika hírhedt liberális kiszolgálói.


Visszaszivárgó szélsőség.

Tele van korrupciós ügyekkel – mondta a hivatalban lévő csúcspolitikus 2004 augusztusában a Pártlapnak nyilatkozva a koalíciós társpártról. Másnap hajnalban megjelent egy fekete kocsi a koalíciós társpárt főmuftijának luxusvillájánál, és…

Ez történt volna egy jogállamban.

A tényeknek azonban csak az első mondat felel meg a valóságnak, a második csupán vízió. A Korrupt Párt vezérürüje érintetlen maradt. Sőt, ő szabadított rá puccsistát a pártját leleplező csúcspolitikusra. Hazugságrémet az országra.

Jogállami deficit: a Korrupt Párt teljes vezetősége érinthetetlen maradt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2014. március 18. 21:35
liberálfaszisták. Én nem tom mi történik itten. Régebben az volt a szokás, hogy mindenki lukra játszik. Ezek meg állandóan faszra. pisztosan szeretnek szopni. Nna remélem 6-odikán jó napjuk lesz. Mán ami a szopást illeti.
korona
2014. március 18. 21:01
Ha egy gerinces ember eléggé tehetős, van normális állása, normális fizetése, akkor nehezebben korrumpálható. Sajnos hosszútávú, normális állásról és megnyugttó fizetésekről ma Magyarországon nem beszélhetünk. Ma milliomos, holnap csőlakó. De csőlakóból még soha nem lett milliomos. A korrupció a jövőbeni biztonság megingásától való félelem megnyilvánulása.
Ouroboros
2014. március 18. 18:35
Ez miez, és miért nincs még fönn a tutiblogon?
tango47
2014. március 18. 18:15
A bírói karban pedig cinkosokra akadtak! Ld. Fapálék ügye és a sok felmentő ítélet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!