Ezután nem lehet folytatni

2014. március 24. 19:44

Ha igaz, amit az MCP volt aktivistája állít, akkor a 2014-es magyarországi országgyűlési választásokat nem lehet a jelenlegi helyzet alapján megtartani.

2014. március 24. 19:44
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Ha igaz, amit Marek Bertram, a Magyarországi Cigány Párt volt aktivistája állít, akkor a 2014-es magyarországi országgyűlési választásokat nem lehet a jelenlegi helyzet alapján megtartani. Már nemcsak arról van szó, hogy a kétharmaddal rendelkező Fidesz saját érdekei szerint írta át a választási- és kampányszabályokat. Ez ugyanis etikátlan és felveti a pártok és jelöltek közti egyenlőség elvének megsértését, de nem törvénytelen.

Ha viszont pártok tömegével jutottak több százmillió forintos támogatáshoz, tömegével szerepelnek a megfelelő számú aláírás összegyűjtése nélkül a szavazólapon, akkor ez a választás nem is lehet törvényes, nem lesz legitim. Bármi is lesz a szavazás eredménye - akár marad, akár megy az Orbán-kormány - ezt a választást nem lehet megtartani anélkül, hogy kivizsgálják a visszaéléseket, és ha a törvénytelenségek bebizonyosodnak, újra kell kezdeni az aláírásgyűjtést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiddush Hashem
2014. március 25. 19:09
Nem előnyös, ha a galuti buzi zsidók pofáznak, ahelyett, hogy aliyáznának.
kuwiq
2014. március 25. 17:21
akkor ne folytassátok, szépen lépjetek vissza nincs harag, legalábbis emiatt, ha tényleg visszaléptek, ha már nincs értelme folytatni gondolom, kezd eljutni a tudatotokig, hogy ezek után lehet, hogy a 15% se lesz meg, csak bissau guineában?
Monkey4you
2014. március 25. 17:00
Fityma nélkül kiállni a f@szverö versenyre sem demokratikus!!! Te mégis vered!!!
fofo
2014. március 25. 16:49
Amikor a kopogtató cédulákon kellett ajánlást gyűjteni akkor az volt a baj. Sírtak, hogy milyen nehéz összegyűjteni a szükséges ajánlást, a kis pártok pedig egyenesen képtelenek rá. Akkor azért nem volt demokrácia! Az a sok "kamu-párt" pedig tisztességesebb, mint ez a rongy alak, mert azok legalább kiálltak aláírást gyűjteni, ez meg támogatás nélkül bekerülhet a parlamentbe. Nagyon szőke nőkről jutott több embernek eszébe az alábbi gondolat: - Ugyan ki baszogatja ezt a nőt, hogy megkapta ezt a titkárnői állást? Hát a Gábort?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!