Aláírom!

2014. március 02. 10:03

Az Összefogás nem állított politikai alternatívát az Orbán rendszerrel szemben.

2014. március 02. 10:03
Döry L.
Fent és Lent

„Én megértem azokat, akiket nem hoz lázba 2014. Az Összefogás nem állított politikai alternatívát az Orbán rendszerrel szemben, hanem csak az azt megelőző időszak nosztalgiáira utazik. Biztos a Felcsuti Péteren kívül is van, aki ilyen nosztalgiával gondol a daliás magyar »jogállamra«. A kakilós szexet is szeretik bizonyos emberek. De az Összefogás nem akar nyerni és ezt a szavazók is érzékelik. Így - és ennek ők örülnek a legjobban - esélyük sincs.

Megértem azokat is, akiket szintén nem hoz lázba 2014. Ők úgy gondolják vagy a Fideszre szavaznak, vagy el sem mennek szavazni, ők igénylik, vagy elfogadják, hogy a Fidesz kormányozzon tovább. Számukra konszolidálta magát a hatalom, nem szeretik a cikcakkokat, elég volt ehhez a Fideszvilághoz alkalmazkodni, a másik oldal sem különb - satöbbi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2014. március 02. 10:21
Ja. Azt sokan sejtik, hogy itt nem a fidesz az erős, hanem az ellenzék(?) a gyenge. Rothadó fodorok, kunczék, bajnaik, bauerek, népszabadságok, karácsony benedekek böszmésítve. Ezt így az egysejtűek is levágják, hogy van valami ami a jelenleginél is jóval rosszabb tud lenni. Szomorú, de ez van.
nyugalmazott tanár
2014. március 02. 10:05
Olyan gyalázatos politikát képviselnek és erlöltetnek, amihez hasonló utoljára a göbbelsi német politika volt a 30-as évek végén. Ráadásul kifejezetten provokálják a társadalmat, aminek legkézzelfoghatóbb bizonyítéka maga a kormányzati tevékenységük, majd amit arról bevallottak, ráadásul ujjongva ünnepelték a totális alkalmatlanságukat. Lásd: állva tapsolták meg a főlúzer beszédét a hazugságról és kormányzati semmittevésről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!