Én kérjek elnézést?!

2014. március 02. 18:46

Malina Hedvig Győrbe költözött. Dunaszerdahelyen ugyanis nem maradhatott, gyermekeit jobban féltette annál, hogy rendőrök csengetései törjék meg a felhőtlen esti játékok örömét.

2014. március 02. 18:46
Cséfalvay Attila
Kisalföld

Minden józanul gondolkodó megértheti Malina Hedvig döntését: ő is, akárcsak mi, a nyugalmat keresi családjának és magának. Győrben ugyan megtalálhatja, de úgy tűnik, Szlovákiában akkor is bíróság elé rángatják. Tudja azonban, hogy sokan állnak mögötte: azok a határon túli értelmiségiek is, akik kampányt indítottak mellette. Kérdés, mire lesz ez elég. Legfőbb támasza – családja mellett – ügyvédje, aki »az ügyben olyan, mint én: ő rólam próbálja meg levenni a terhet, én meg a szeretteimről« – mondta. Miközben a százharmincezres Győr négy új lakóját a gyors beilleszkedés és a telekkeresés köti le, az jár a fejemben: azt az ügyészt (vagy utasítóját) kellene elmegyógyintézetbe küldeni, aki még mindig a kétgyerekes családanya pszichiátriai vizsgálatát erőlteti. A gondok ugyanis nem Hedvig fejében vannak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2014. március 02. 22:53
Hedvig, Veled vagyunk!
kulakman
2014. március 02. 19:46
Ki volt az a két állat aki ezt dislájkolta????
gyurmandia73
2014. március 02. 19:32
A tótok alkalmatlanok egy saját állam létrehozására/működtetésére. Ebből ered a mindennapi frusztrációjuk. Még Fico is megunta ezért lesz közt. elnök márciusban.
locsaba
2014. március 02. 19:18
Veled vagyunk Malina.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!