Európai uniós bullshitgenerátor

2014. február 21. 10:40

Ezekben a tragikus napokban csak sírva vigadhatunk egy újabb generátoron, ami a közismert uniós diplomáciai bullshitet tolja minden kattintásra.

2014. február 21. 10:40
Zsigmond és Péterfy
Mandiner

 eu_bullshit.jpg

Szerkesztőségünk időtlen idők óta rajong a szöveggenerátorokért, a diáklistázóstól az ákososon és az aggódóballiberálisoson át a klasszikus Coelho-generátorig.
 
Az EU megítélésében már valószínűleg nem egyeznek álláspontjaink: amennyi szerzőnk, annyi vélemény, így van ez jól. Egyesülve a sokféleségben, ugye.
 
És ezekben a tragikus napokban, amikor keleti szomszédunk önmagát tépdesi véresre – ki tudja, mennyiféle hatalmi érdekkel a háttérben –; csak sírva vigadhatunk egy újabb generátoron, ami a közismert uniós diplomáciai bullshitet tolja minden kattintásra. With a multi-layered strategy, with the next generation and in the correct international framework, persze.
 
Generáljon Ön is egy uniós bullshitet a linkre kattintva!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
celkereszt
2014. február 21. 12:43
jobbik bullshit generátor a legegyszerűbb. Egyetlen szót tartalmaz : zsidók.
egysegelem
2014. február 21. 10:56
Sajnos jogos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!