Őszödi öngól

2014. február 23. 10:20

Az MSZP belső ügyének szétterítése a közönség felé, az a Fidesz bűne. Vagy ha úgy tetszik, Orbáné.

2014. február 23. 10:20
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„A Fidesz és annak tartozékai, vagyis a komplett államapparátus és médiaholdudvar, újra elővette az őszödi Gyurcsány-beszédet, mint valami ősbűnt és nem mintha annak köszönhetné – vagyis az általa kirobbantott botránynak – a kétharmados parlamenti győzelmét.

Mellesleg ezt eddig pontosan tudta is a kormánypárti vezérkar: hűvös távolságtartással figyelte a baloldali belharcot, amely kiszivárogtatás illetve a feltételezett kiszivárogtatók körül zajlott. Olyannyira, hogy a Pintér vezérelte belügyiek – gondolom Orbán óhajának megfelelően – az ügy eme leágazását a baloldal problémájának tekintette, s tulajdonképpen csak egy bő hónappal ezelőtt nyilatkozott oda, hogy a titkosszolgálati jelentést tulajdonképpen nyilvánosságra is lehetne hozni. És lám: most meg is tette. 

Pontosabban szemezgetett belőle, de magát a 2009-es összefoglaló, összegző iratot nem tette közkincsé. Nem, mert abból nem az olvasható ki, amit a Fidesz akart és ami számára a választási kampány újabb fontos elemévé vált, hogy tudniillik maga Gyurcsány a kiszivárogtató. Kiolvasható viszont belőle, hogy a terjesztő viszont nem más, mint az állampárt, akarom mondani a Fidesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2014. február 24. 05:10
Meg a vegen kiderul-persze nem igaz-,hogy 2002 -2010 kozott a Fidesz kormanyzott,vitte csod kozeli helyzetbe az orszagot,ok lovettek 2006 oktober 23 -an az unneplo tomegbe es megujuaskent a 2010 -es valayztasokon sajat magat valtotta le. A megujulas meg olyannyira sikeres volt,hogy 2010 utan ropke harom es felev,alatt Rendbe tettek cca.90 % -ban az orszagot. Akinek szeme van latja,akinek esze is erti,hogy az mszp-nek,az osszevisszafogas kufarai hibbantak gyulekezete,elmebajosak es meg ezek akarnak orszagot vezetni. Na Nem !!!!!!! A tvaj kufarokat kell elvezetni minnel elobb,a csillagba,ahogy szanyi kettoku jos javasolta.
silvester
2014. február 24. 04:50
Mocskos seggnyalo zsiraf. Koveted az e-beteg gazdidat hu ku.....akent,bizva abban,hogy ha a penz kozelebe jut-de Nem fog-gazdad eled dob egy par jo kis velos cupakot. A sok nyalasttol mar messzirol buzlessz,normalis ember messzire elkerul herelt zsiraf. Fujj.
marós
2014. február 23. 22:51
NP. azt hiszi, hogy mindenki a akkora bunkó, mint ő, és elhiszi azokat az ökörségeket, amit a Népszava /ami nem a NÉP szava/ megjelentet.
Peter8811
2014. február 23. 22:23
22:21 8 like, 111 dislike Péter én helyedben le vágatnám ezt a Hitler bajuszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!