A 4K! támogatására buzdít a Magyar Kétfarkú Kutya Párt

2014. február 25. 11:11

Attól tartok, egy újabb vicc-párttal, egy újabb fehér kockával, újabb, a hatalomnak mutatott fityisszel kevesebben, és egy újabb wannabe politikussal többen lettünk. Kár.

2014. február 25. 11:11
Ceglédi Zoltán
Facebook

„A Magyar Kétfarkú Kutya Part (az eddigi tevékenységét tekintve sokak számára meglepő módon) az előbb arra szólította fel a követőit, hogy aláírásukkal támogassák a 4K! nevű pártot. Mivel szokatlannak találtam, hogy ilyen komoly módon szállnak be a kampányba, azt javasoltam egy kommentben, hogy ezt ne csinálják. Erre még szokatlanabb húzással letiltottak az oldalukról. Attól tartok, egy újabb vicc-párttal, egy újabb fehér kockával, újabb, a hatalomnak mutatott fityisszel kevesebben, és egy újabb wannabe politikussal többen lettünk. Kár.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2014. február 25. 11:33
Kellett neked ilyen lepkesúlyú politikai "szereplőkkel" foglalkozni. Így jártál.
Maddox
2014. február 25. 11:18
Egy pillanatig sem vettem be, hogy ők maguk politikailag függetlenül hülyék. Viszont azzal, hogy a 4K-t ajánlják, világossá vált, hogy nemhogy jobbközép vagy balközép, hanem egyenesen liberálbolsevik balszél.
buckafej
2014. február 25. 11:17
Választásokkor, vagy választások után mindig kiderül, hogy ki kicsoda és honnan jön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!